Verplichte maskers, quarantaine voor kinderen – experts zijn ontzet!

verplichte-maskers,-quarantaine-voor-kinderen-–-experts-zijn-ontzet!

11-02-21 08:10:00,

Verplichte maskers, quarantaine voor kinderen – experts zijn ontzet!

www.kla.tv/1810712.02.2021

Verplichte maskers, quarantaine voor kinderen – experts zijn ontzet!

Op dit moment is er nauwelijks iemand die geen last heeft van de Corona-situatie. Eén groep lijdt er echter in het bijzonder onder, en dat zijn de kinderen. Sinds de pandemie is uitgeroepen, zijn kinderen blootgesteld aan steeds nieuwe absurditeiten, die niet alleen onzekerheden, maar ook angsten bij hen aanwakkeren. Hier zijn enkele voorbeelden:

– Kinderen krijgen te horen dat ze vanwege het infectiegevaar maar met één vriend mogen samenkomen en spelen.

– Ze worden blootgesteld aan willekeurige regels, bv. mogen ze geen grote knuffeldieren meebrengen naar de kleuterschool, want er zitten zoveel Coronavirussen op, maar een kleine mag wel.

– In sommige regio’s moesten kinderen op scholen vragenlijsten over Corona invullen. Bijvoorbeeld, “Wat zou je doen als je je grootouders besmette met Corona en ze stierven?”

– In enkele regio’s vroegen de gezondheidsdiensten aan de ouders om kinderen die verdacht worden van besmetting, thuis in quarantaine te plaatsen. Dat wil zeggen dat de kinderen, zo mogelijk, fysiek en tijdelijk gescheiden moesten zijn van iedereen die in het huis woont, – d.w.z. geen gezamenlijke activiteiten of maaltijden met de ouders en broers en zussen. De ouders werden bij overtreding bedreigd met een boete, met een gevangenisstraf tot 5 jaar of met het weghalen van het kind.

– Op steeds meer scholen moeten kinderen in de klas en zelfs tijdens de pauze een mond- en neusbedekking dragen.

– Als kinderen op de lagere school frisse lucht willen inademen en hun mondmasker af willen doen, zijn er leraren die drastisch strafwerk opleggen, zoals dit:

Sorry dat ik het masker buiten niet heb opgezet. Je zou het masker op moeten hebben, omdat dat beschermt tegen corona, ik heb het masker afgedaan omdat ik even frisse lucht wilde hebben, maar helaas heb ik er niet aan gedacht dat ik daarmee anderen zou kunnen besmetten, dat was niet goed van mij, want corona is een slecht virus.
Hiermee bied ik mijn verontschuldigingen aan.

De historicus en kinderonderzoeker Michael Hüter ziet de jonge generatie in groot gevaar. In een interview met rt-deutsch wees hij erop dat het internationaal is bewezen dat kinderen geen rol spelen in het infectieproces.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: