Volksgezondheid regeringsfunctionarissen vernietigen de mensheid – Frontnieuws

volksgezondheid-regeringsfunctionarissen-vernietigen-de-mensheid-–-frontnieuws

11-02-21 11:33:00, De Covid-19 pandemie is ongetwijfeld de meest traumatische periode geweest in het leven van veel mensen. De verwoesting die is aangericht is niet te overzien als je rekening houdt met dingen die niet gemakkelijk te meten zijn, zoals geestelijke gezondheid, lichamelijke mishandeling en voedselonzekerheid.

De harde waarheid is echter dat vrijwel niets van dit alles nodig was. De echte schade is het gevolg van de beslissingen van mondiale, nationale en lokale gezondheids- en regeringsfunctionarissen, die in overleg handelden volgens een vooraf bepaald plan, schrijft Dr. Joseph Mercola.

De Zweedse ‘net genoeg’-manier

De 45 minuten durende documentaire, “COVID, Tango and The Lagom Way,” won de Outstanding Achievement award op het Los Angeles International Indie Short Fest filmfestival in januari 2021.

De film is gemaakt door filmmaker, relatieadviseur en tangoliefhebber Claudia Nye, een Argentijnse die in Groot-Brittannië woont en die “gevangen zat tussen de twee extremen van de Coronavirus ontkenners en de lockdown orthodoxie”, en geïntrigeerd raakte door de aanpak die in Zweden wordt gevolgd.

In 2020 heeft Zweden, onder de vastberaden leiding van chef-epidemioloog Anders Tegnell, niet overal de deuren gesloten, kleine bedrijven gesloten, scholen gesloten of mondkapjesmandaten ingevoerd. Nye en fotojournalist Sean Spencer besloten de gekozen strategie van het land te onderzoeken.

“The Lagom Way” verwijst naar de Zweedse opvatting dat het beste het “midden van de weg” is en dat extremen moeten worden vermeden. Anders gezegd, het is het principe van “precies genoeg” – niet te veel en niet te weinig. Het gaat erom “redelijk” te zijn. “We willen niemand onnodig pijn doen, maar we willen wel een zo goed mogelijk effect”, zegt Tegnell.

Daarom werden slechts enkele scholen gedurende bepaalde perioden gesloten en werd alleen kantoorpersoneel gevraagd thuis te werken om de drukte in het openbaar vervoer tot een minimum te beperken. Winkels, sportscholen en restaurants bleven open, waarbij sommigen aanraadden sociale afstand te bewaren en mondkapjes op te zetten, maar niet als strikte regel.

Terwijl de inwoners van vele andere delen van de wereld te horen kregen dat ze thuis moesten blijven of boetes of gevangenisstraf riskeerden, dansten de Zweden de tango in Stockholm en werd mensen gewoon gevraagd om “gezond verstand” voorzorgsmaatregelen te nemen op basis van hun individuele omstandigheden.

Aan bejaarden en andere personen met een hoog risico werd gevraagd thuis te blijven,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: