Vaccinfabrikant Moderna: De nieuwe mRNA COVID-vaccins injecteren een ‘operating-system’ in uw lichaam | Stichting Vaccin Vrij

vaccinfabrikant-moderna:-de-nieuwe-mrna-covid-vaccins-injecteren-een-‘operating-system’-in-uw-lichaam-|-stichting-vaccin-vrij

12-02-21 08:53:00,

Moderna is een bedrijf dat door Bill Gates wordt gefinancierd om een COVID19-vaccin te produceren. Het maakt gebruik van een nooit eerder toegepaste techniek. Het neemt een stukje DNA – of in het geval van het Coronavirus SARS-Cov-2 (waarvan wordt beweerd dat het de ziekte COVID19 veroorzaakt) een gemodificeerd stukje van het virus-RNA. En dan gebruikt het uw cellen om dat stukje in het lichaam te repliceren (vermeerderen), waarbij het DNA van uw cellen in het proces worden veranderd. Vandaar de bedrijfsnaam MODeRNA.1

 
In Nederland en de rest van Europa wordt gebruik gemaakt van het door Moderna ontwikkelde vaccin.

“De Europese Commissie heeft met Moderna afspraken gemaakt over een zogenoemde basislevering van 80 miljoen doses van het vaccin en een optionele levering van nog eens 80 miljoen doses. Nederland heeft via dit contract 6,2 miljoen doses aangekocht. Omdat iedereen twee doses nodig heeft, kunnen hiermee 3,1 miljoen mensen gevaccineerd worden tegen COVID-19.” – Nu.nl 07-01-212

 
Is dit vaccin wel een vaccin? Wat wordt er geïnjecteerd in ons lichaam? En wat behelst deze “nieuwe techniek” precies?

Een ‘operating system’ in je lichaam?

 
“Op 06-02-21 publiceerden wij een ondertiteld interview met Catherine Austin Fitts, waarin zij uitlegt hoe “de globalisten” – een elitegroep van miljardairs en technocraten – van plan zijn om de planeet over te nemen, en hoe we het kunnen stoppen.

In dit interview vergeleek Catherine de nieuwe mRNA COVID-vaccins met een ‘computer operating system’ (besturingssyteem van een computer), waarbij ze stelde dat net als bij besturingssystemen van computers zoals bijvoorbeeld bij Windows, er een “achterdeur” zou zijn waardoor technocraten in staat zijn om onze lichamen te besturen door middel van regelmatige “updates”. Dit blijkt geen mooie analogie over een toekomstige techniek, en ook geen complottheorie te zijn.

Moderna, de fabrikant van een van de COVID-mRNA vaccins – waarvoor momenteel een vergunning voor noodgebruik is afgegeven – heeft op haar website gepubliceerd dat dit zo is. Het mRNA vaccin injecteert een “besturingssysteem” in je lichaam dat zij de “Software van het leven” noemen.

 

De Globalisten zijn zo arrogant, en de mensenmassa’s zijn zo volgzaam, dat zij deze dingen niet eens in het geheim doen, maar openlijk en zichtbaar voor iedereen op een website beschrijven.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: