Een dringend verzoek aan iedereen die overweegt zich te laten vaccineren – Transitieweb

een-dringend-verzoek-aan-iedereen-die-overweegt-zich-te-laten-vaccineren-–-transitieweb

13-02-21 01:59:00,

Dit gaat over jouw leven, jouw toekomst, jouw kansen op zwangerschap.
Dit is een zaak van leven en dood.
Verdiep je daarom niet alleen in de informatie van de overheid en de media.
Luister ook naar serieuze tegengeluiden.

Mijn dringende verzoek aan jonge mensen : bestudeer in elk geval de inhoud van de eerste video hieronder. Daarin wordt goed uitgelegd wat er in die vaccins zit en waarom dat zulke grote risico’s met zich meebrengt, bijvoorbeeld voor je vruchtbaarheid.
Dit geldt zowel voor vrouwen als voor mannen.

Aan oudere mensen wil ik vragen in elk geval de tweede video te bekijken. Daarin wordt duidelijk wat een mRNA-vaccin doet: auto-immuunreacties veroorzaken. Alleen is er – aldus dr. Sherri Tenpenny (blog) – geen rem op dit proces. Gevolg: je kunt al vrij snel na de injectie overlijden of er zeer ernstige gezondheidsklachten aan overhouden. Dat is dan kassa voor Big Farma, maar lijden voor jou en de mensen om je heen.

Sterfte en bijwerkingen in de VS

Iedereen zou ook eens door deze pdf (WeTranfer-link) moeten bladeren die gedetailleerd weergeeft welke bijwerkingen in de maand januari in de VS zijn geregistreerd.

Het document begint met zeven pagina’s sterfgevallen. Gevolgd door ruim 700 pagina’s met daarin 40.000 beschrijvingen van levensbedreigende situaties, permanente gezondheidsschade, ziekenhuisopnames, bezoeken aan de eerste hulp, bezoeken aan de huisarts en ‘overige meldingen (in deze volgorde).
De bron is het CDC (Center for Disease Control).

Volgens dr. Sherri Tenpenny (die geïnterviewd wordt in de tweede video) is dit nog maar het topje van de ijsberg, omdat minder dan 10 procent van alle gevallen bij de gezondheidsautoriteiten wordt gemeld. En deze gegevens gaan alleen nog maar over 25 dagen in de maand januari.

Video 1 (start langzaam)

Video 2

Bijwerkingen covid-vaccins

Gerelaeerd

De situatie in Israël laat ons zien hoe riskant de covid-vaccinaties zijn

Dr. Vernon Coleman (74): “Iedereen die deze covid-vaccins toedient, zonder erbij te zeggen dat ze experimenteel zijn en ernstige bijwerkingen kunnen hebben, maakt zich schuldig aan oorlogsmisdaden.”

Medische experts slaan alarm: “Er is GEEN pandemie en de Covid-19 vaccins zijn NIET veilig”

Wat te doen als er een pcr-test of vaccinatie van jou of je kind wordt gevraagd?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: