Een transhumanistische droom: door DARPA gefinancierde implanteerbare biochip om Covid-19 op te sporen – Frontnieuws

een-transhumanistische-droom:-door-darpa-gefinancierde-implanteerbare-biochip-om-covid-19-op-te-sporen-–-frontnieuws

13-02-21 06:44:00,

Een experimenteel nieuw vaccin dat samen met de Amerikaanse regering werd ontwikkeld, beweert in staat te zijn het menselijk DNA te veranderen en zou reeds volgend jaar kunnen worden ingezet via een door DARPA gefinancierde injecteerbare biochip, schrijft Raul Diego op MintPress News.

Om u eraan te herinneren wie DARPA is, het Defense Advanced Research Projects Agency is een agentschap van het Amerikaanse Ministerie van Defensie dat onderzoeksprojecten uitvoert voor de strijdkrachten van de Verenigde Staten, waaronder ruimtevaartprojecten. De jaarlijkse begroting bedraagt ongeveer drie miljard dollar.

De belangrijkste wetenschappelijke ontdekking sinds de zwaartekracht heeft zich bijna tien jaar lang in het volle zicht verborgen gehouden, en het destructieve potentieel ervan voor de mensheid is zo enorm dat de grootste oorlogsmachine van de planeet onmiddellijk haar enorme middelen heeft ingezet om het in bezit te krijgen en te controleren, en het onderzoek en de ontwikkeling ervan heeft gefinancierd via agentschappen zoals het National Institutes of Health (NIH), het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA), en BARDA van HHS.

De revolutionaire en puur toevallige doorbraak werd in 2010 gerealiseerd door een Canadese wetenschapper genaamd Derek Rossi. De nu gepensioneerde Harvard-professor beweert in een interview met de National Post dat hij een manier had gevonden om de moleculen te “herprogrammeren” die de genetische instructies dragen voor de celontwikkeling in het menselijk lichaam, om nog maar te zwijgen van alle biologische levensvormen.

Deze moleculen worden “boodschapper ribonucleïnezuur” of mRNA genoemd, en de pas ontdekte mogelijkheid om deze instructies te herschrijven om elk soort cel binnen een biologisch organisme te produceren, heeft de koers van de westerse geneeskunde en wetenschap radicaal veranderd zonder dat iemand het tot nu toe echt in de gaten had.

Zoals Rossi het zelf formuleert: “De echt belangrijke ontdekking hier was dat je nu mRNA kon gebruiken, en als je het in de cellen kreeg, kon je het mRNA elk eiwit in de cellen laten uitdrukken, en dit was het grote ding”.

Het was zo groot dat Rossi in 2014 met pensioen kon gaan nadat het bedrijf dat hij samen met de participatiemaatschappij Flagship Pioneering had opgericht, was verkocht aan – Moderna Inc. dat bijna een half miljard dollar aan federale subsidies had binnengehaald om vaccins te gaan ontwikkelen met behulp van de technologie.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: