Oud-directeur spoedhulp afdeling VS verwacht over 4 tot 14 maanden ernstige gevolgen vaccinaties – Xandernieuws

oud-directeur-spoedhulp-afdeling-vs-verwacht-over-4-tot-14-maanden-ernstige-gevolgen-vaccinaties-–-xandernieuws

13-02-21 06:30:00,

—————————————————————————————————————————————-

‘Covid vaccinaties schakelen cruciaal deel van je immuunsysteem uit, waardoor je na (her)infectie met het coronavirus doodziek kunt worden of zelfs kunt sterven’

—————————————————————————————————————————————-

Dr. Sherri Tenpenny** was 12 jaar lang directeur van de spoedhulpafdeling van een Amerikaans ziekenhuis. Daarna begon ze zich te richten op integrale geneeskunde, runt daar inmiddels een groot landelijk centrum voor, en werd één van ’s werelds bekendste een meest gevraagde anti-vaccin sprekers. De auteur van verschillende boeken is bepaald niet de eerste persoon met een geloofwaardige medische achtergrond die waarschuwt dat de Covid-19 vaccinaties afschuwelijke gevolgen kunnen hebben. Volgens Tenpenny zal de grote klap over zo’n 4 tot 14 maanden komen, en zouden enorme aantallen mensen doodziek kunnen worden en zelfs kunnen sterven.

(Voorbehoud: Net als bij Dr. Merrit (artikel 31 januari), die ervan uitgaat dat het SARS-CoV-2 virus een uit een lab in Wuhan ontsnapt biowapen is, dienen dr. Tenpenny’s heftige uitspraken over de gevolgen van de Covid-19 vaccins enkel ter overweging en als discussiepunt te worden opgevat, en niet als reeds vastgestelde onomstotelijke feiten. Omdat het aantal wetenschappers, artsen en andere experts dat waarschuwt voor deze vaccinaties en het hieraan gekoppelde politieke beleid (‘Great Reset’), gestaag toeneemt, kan niet op voorhand worden uitgesloten dat het hier om meer dan enkel een paar wilde theorieën gaat. De geschiedenis is immers doorspekt met complotten die – zeker achteraf – de waarheid bleken te zijn. Als dat nu ook het geval blijkt te zijn, al was het maar gedeeltelijk, dan staan er ongekend veel mensenlevens op het spel.)

Tenpenny’s interesse in vaccins ontstond begin deze eeuw toen ze op een conferentie in Washington werd geconfronteerd met kritische artsen en wetenschappers, en tal van verhalen van ouders wier kinderen ernstige gezondheidsschade hadden opgelopen na gevaccineerd te zijn. Ze vroeg de officiële CDC documenten waarmee vaccinaties worden gerechtvaardigd op, en schrok zich een hoedje. ‘Ik dacht: is dit het? Is op deze slecht geschreven ‘bad science’ paper een hele industrie gebaseerd?’

** Dr. Tenpenny heeft zelfs een eigen pagina op Wikipedia (zeker de laatste jaren veranderd in één grote onbetrouwbare propaganda tool voor de gevestigde orde). Daarop staat dat haar stelling dat vaccins autisme kunnen veroorzaken, zijn ‘gedebunkt’. Dat is desinformatie,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: