Vernon Coleman: ‘De coronatest kan dodelijk zijn en worden gebruikt om je te vaccineren’

vernon-coleman:-‘de-coronatest-kan-dodelijk-zijn-en-worden-gebruikt-om-je-te-vaccineren’

13-02-21 09:19:00,

PCR-tests kunnen erg gevaarlijk zijn en ondraaglijke pijn veroorzaken, waarschuwt arts Vernon Coleman in een nieuwe video.

In oktober vorig jaar maakte Coleman melding van een gezonde vrouw die na de PCR-test hersenvocht uit haar neus zag lopen. Dit vocht beschermt de hersenen. De vrouw, een 40-plusser, klaagde later bij haar dokter over overgeven, een snotneus, hoofdpijn en een stijve nek.

Ook bij een gezonde 67-jarige vrouw liep hersenvocht uit de neus na de PCR-test. Ze vertoonde symptomen van hersenvliesontsteking. “Hoeveel mensen worden er gedood – met name in verzorgingstehuizen – door deze nutteloze en gevaarlijke test?” vraagt Coleman.

Dit zijn geen veilige tests

In de Indiase deelstaat Tripura bloedde een 3-jarig jongetje dood na de coronatest. In Saoedi-Arabië stierf een 18 maanden oude baby nadat het wattenstaafje was afgebroken in zijn neusholte. “Dit zijn geen veilige tests. Kinderen worden getraumatiseerd. Dit zijn geen veilige procedures en ze worden vaak uitgevoerd door mensen die net zoveel verstand hebben van geneeskunde en de menselijke anatomie als ik van het besturen van een onderzeeër.”

Daarnaast hebben onderzoekers van de Johns Hopkins-universiteit een studie gepubliceerd over een piepklein, stervormig apparaatje waarmee een medicijn kan worden afgeleverd. Deze apparaatjes zijn niet groter dan een stofkorrel.

“Ik denk dat deze technologie gebruikt kan worden om mensen door middel van de PCR-test te vaccineren. Is dit waarom er nu ook anale tests zijn? De procedure werkt het beste bij darmweefsel,” zei arts Coleman. “Mensen die denken dat ze getest worden, krijgen misschien wel het mRNA-vaccin.”

We kunnen alleen elkaar vertrouwen

Er zijn al nasale vaccins tegen de griep in omloop en ook worden er bij koeien vaccins via de neus toegediend, merkte hij op.

“Gaat dit gebeuren? Hoe zouden we erachter kunnen komen? De autoriteiten houden al lijsten bij van mensen die het vaccin weigeren. We kunnen de overheid en haar adviseurs niet vertrouwen. We kunnen de media niet vertrouwen. Zij hebben ons lang geleden verraden. We kunnen alleen elkaar vertrouwen.”

Bekijk de video hier in zijn geheel.

Volg ons op Telegram om het laatste nieuws te ontvangen.

4.9
51
stemmen

Beoordeel dit artikel

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: