De komende genocide van schadelijke Covid-vaccinaties en wiens schuld het is – Frontnieuws

de-komende-genocide-van-schadelijke-covid-vaccinaties-en-wiens-schuld-het-is-–-frontnieuws

14-02-21 10:26:00,

Behalve dat volgens het Amerikaanse federale Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) tot 29 januari 501 sterfgevallen zijn geregistreerd die mogelijk verband houden met de experimentele Covid-vaccinaties, zijn er 10.748 kwetsuren gemeld en 153 blijvende handicaps. Ten minste 3.150 van de bijwerkingen hebben ertoe geleid dat mensen “niet in staat zijn om te werken” of “dagelijkse activiteiten” uit te voeren.

Daarenboven waarschuwen meerdere wetenschappers dat er nog veel ergere neveneffecten van de Warp Speed vaccins op komst zijn., schrijft auteur Publius op Coronanews123.

Prof. Dolores Cahill behaalde haar doctoraat in de immunologie aan de Dublin City University in 1994. Zij was groepsleider van de Protein Technology Group in het Max-Planck-Instituut voor Moleculaire Genetica, Berlijn, en is hoogleraar Translationele Wetenschap aan de UCD School of Medicine and Medical Sciences.

Dr. Sherri Tenpenny D.O., is een Amerikaanse arts. Een DO is een arts die zijn medische opleiding op dezelfde wijze afrondt als een M.D., die mag opereren en medicijnen mag voorschrijven met dezelfde rechten en privileges als een MD.

Judy Mikovits behaalde een doctoraat in de biochemie aan de George Washington University, en werd in 2006 onderzoeksdirecteur van het Whittemore Peterson Institute.

Cahill, Tenpenny, Mikovits, en andere artsen en wetenschappers waarschuwen voor een op handen zijnde massaslachting, waarbij mensen betrokken zijn die de experimentele Covid-vaccins hebben gekregen, als gevolg van een reactie die bekend staat als hyper-immuunrespons.

Hyperimmuunreacties zijn waargenomen bij proefdieren bij eerdere pogingen om vaccins te ontwikkelen voor andere Coronavirussen, zoals SARS en MERS. Het is mogelijk dat de reactie pas maanden na de injecties optreedt, wanneer de proefpersonen in aanraking komen met het wilde, gemuteerde virus.

Robert F. Kennedy Jr., oprichter van Children’s Health Defense, schrijft:

Wetenschappers probeerden voor het eerst Coronavirus-vaccins te ontwikkelen na de uitbraak van SARS-CoV in China in 2002. Teams van Amerikaanse en buitenlandse wetenschappers vaccineerden dieren met de vier meest veelbelovende vaccins. Aanvankelijk leek het experiment succesvol aangezien alle dieren een robuuste antilichaamsrespons tegen het Coronavirus ontwikkelden. Toen de wetenschappers de gevaccineerde dieren echter blootstelden aan het wilde virus, waren de resultaten afschuwelijk. De gevaccineerde dieren kregen een hyperimmuunreactie met ontstekingen in hun hele lichaam,  » Lees verder

%d bloggers liken dit: