De uitrol van 5G is krankzinnig, vinden duizenden artsen en wetenschappers.

de-uitrol-van-5g-is-krankzinnig,-vinden-duizenden-artsen-en-wetenschappers.

14-02-21 10:24:00,

De uitrol van 5G lijkt niet meer te stoppen in Nederland en in de rest van de wereld. Het lijkt slechts een kwestie van tijd. Mensen die hun bezwaar uiten op 5G worden in de media maar al te vaak weggezet als ‘complotdenker’ of ‘doemdenker’. Het zal ze worst wezen want ook duizenden artsen en wetenschappers zijn tegen de uitrol van 5G. De risico’s van 5G variëren van ernstige gezondheidseffecten tot totale buitensluiting in de maatschappij.

Wat is 5G
5G (voluit 5e generatie mobiele netwerk of 5e generatie draadloze systemen) is een telecommunicatie-norm. Deze kenmerkt zich door een grotere gegevensdoorvoer en minder vertraging (latentie) in vergelijking met de laatste voorganger 4G. Er kan verschil gemaakt worden tussen 5G als netwerk en 5G functionaliteit. Door 5G worden slimme apparaten, robots en voertuigen verbonden met het Internet of Things (IoT). Het geheel van draadloze netwerken en IoT kan aangeduid worden als het smartgrid.

Het 5G netwerk
Het 5G netwerk zal bestaan uit meerdere frequenties, waarbij de hogere frequenties in het gebied komen van de millimetergolven (millimeter waves), het infraroodgebied en over het zichtbaar licht heen in het ultraviolet licht van het elektromagnetisch spectrum. Het 5G-netwerk zal bestaan uit vele grote antennes (Massive MIMO) en enorm veel kleine antennes (small cells). Small cells die overal opduiken in het straatbeeld. In bushokjes, lantaarnpalen en tegen gebouwen aan, om de 150 meter.

De werking van 5G
De werking van 5G is anders dan de vorige netwerken 2G, 3G en 4G.  5G zal o.a. bestaan uit een nieuw type antenne die gebruik maakt van bundels straling (beamforming). Met beamforming wordt bedoeld, het gericht richten van bundels straling op specifieke gebieden. Deze manier van werken is bekend als de militaire techniek voor crowd control. Crowd control is erop gericht om ongewenst gedrag te beheersen en te beperken.

Nederland en Crowd-Control
6 februari 2020, tijdens een Tweede Kamer debat, laat minister Mona Keizer, weten dat 5G de toepassing van Crowd-Control mogelijk maakt. Crowd-Control in de vorm van het Active Denial System (ADS). Het niet dodelijke wapen dat ingezet kan worden bij ordeverstoringen i.p.v. een waterkanon. ADS werkt in plaats van water met millimetergolven. Bij gebruik van de richtstraal van de ADS op de menselijke huid, voelt het alsof de huid in brand staat.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: