Hier komt dystopie: het dreigende onheil van de Great Reset samenzwering – Frontnieuws

hier-komt-dystopie:-het-dreigende-onheil-van-de-great-reset-samenzwering-–-frontnieuws

14-02-21 05:42:00,

Als gevolg van de lockdowns verliezen veel mensen over de hele wereld hun baan, gaan bedrijven failliet en zetten regeringen zichzelf tot het uiterste in de schulden. Degenen die geloven dat de negatieve gevolgen van de maatregelen tegen het Coronavirus schadelijker zijn dan de levens die worden gered, beginnen zich af te vragen: Zit er een verborgen agenda achter dit alles?, schrijft The Truth Seeker.

Vorige week vond voor de 50e keer het jaarlijkse Wereld Economisch Forum plaats in Davos, Zwitserland. Voor het eerst werd het forum in een virtuele setting gehouden, zonder dat staatshoofden, grootindustriëlen en anderen fysiek aanwezig waren. Het thema van de sessies van dit jaar: de Great Reset.

De Great Reset is een modewoord geworden in kringen van samenzweringsdenkers.

Sommigen denken dat het verwijst naar globale financiële elites en wereldleiders die de pandemie hebben gepland, door opzettelijk een Coronavirus los te laten om omstandigheden te veroorzaken die een herstructurering van de economie, het financiële systeem, de politiek en de samenleving mogelijk zullen maken. Zij noemen de pandemie een “plandemie”.

Anderen onthouden zich van elke mening over de oorzaak van de pandemie en denken alleen maar dat de elites van het virus profiteren.

Velen geloven dat het hoofddoel van de Grote Reset is de wereld te beheersen door een totalitair regime in te stellen, en bij uitbreiding een zogenaamde nieuwe wereldorde.

Een dergelijk regime zou persoonlijk eigendom en eigendomsrechten afschaffen, het leger de steden insturen, verplichte vaccinatie opleggen, en isolatiekampen creëren voor mensen die zich verzetten.

Of in “isolatiekampen voor mensen die zich verzetten” te worden gegooid.

Dit wordt reeds gedaan in Duitsland waar “detentiekampen” worden opgezet voor Covid “criminelen”.

Berichten uit de eerste hand komen ook uit Canada over gedwongen quarantaine in Canada’s interneringskampen voor het Coronavirus.

In Engeland loopt de situatie snel uit de hand. Hier begint het totalitarisme onheilspellend de kop op te steken, met controversiële wetten om Covid-“bedriegers” een boete van 10.000 pond (ruim 11.000 euro) op te leggen en hen tot TIEN JAAR gevangenisstraf te veroordelen.

“Het doel achter het voorstel van de regering om gevangenisstraffen op te leggen, is om angst in te boezemen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: