Johns Hopkins University bevestigt: Vaccinweigeraars kunnen gevaccineerd worden met behulp van PCR test. – Viruswaarheid

johns-hopkins-university-bevestigt:-vaccinweigeraars-kunnen-gevaccineerd-worden-met-behulp-van-pcr-test.-–-viruswaarheid

14-02-21 10:27:00,

Origineel artikel: https://www.legitim.ch/post/johns-hopkins-university-best%C3%A4tigt-impfverweigerer-k%C3%B6nnen-mittels-pcr-test-geimpft-werden 

Gepubliceerd op 11 februari 2021 Door Jan Walter

Inleiding

In dit artikel beschrijft Jan Walter met uitgebreide bronvermeldingen welke technieken er mogelijk zijn om bevolking toch te kunnen vaccineren, wanneer mensen steeds kritischer worden ten aanzien van vaccinaties. Hetgeen alleen maar aangewakkerd wordt door de aanhoudende druk tot masale “vaccinatie” tegen een voor 99,8% van de mensen niet dodelijke ziekte, met ook nog eens een nieuw type “vaccin” wat eigenlijk Gen therapie is door middel van mRNA. Het lijkt science fiction en is huiveringwekkend, maar de metohodes en technieken zijn beschikbaar. Daar vraag is hoe ver laten wij het komen?

Vaccinaties steeds kritischer bekeken en het huiveringwekkende alternatief

In januari 2019 heeft de WHO [1] het groeiende aantal vaccinatiecritici gedefinieerd als een van de tien grootste bedreigingen voor de mondiale gezondheid, en sinds het ongekende fiasco van de coronavaccinatie [2] is het aantal vaccinatieweigeraars echt verveelvoudigd. Ondertussen ontstaat zelfs binnen de conventionele medische wereld verzet. Maar de meesterbreinen van de WHO blijven aandringen ​​op een onrealistische vaccinatiegraad van minstens 70 procent.

Nu waarschuwen verschillende experts en voormalige mainstream journalisten zoals John O’Sullivan dat de massale PCR-testcampagne een vermomd vaccinatieprogramma van de WHO zou kunnen zijn. (zie Principia Scientific) [3] O’Sullivan verwijst naar een nieuwe technologie die aan de Johns Hopkins University is ontwikkeld en die het mogelijk moet maken geheime vaccinaties uit te voeren door middel van een PCR-test. (zie Johns Hopkins Universitiy) [4]

Geïnspireerd door een parasitaire worm die zijn scherpe tanden in de darmen van zijn gastheer graaft, hebben Johns Hopkins-onderzoekers piepkleine, stervormige micro-apparaten ontwikkeld die zich hechten aan het darmslijmvlies en die medicijnen in het lichaam kunnen afgeven.

Deze kleine apparaten, bekend als “Theragrippers”, zijn gemaakt van metaal en een dunne, van vorm veranderende film. Ze zijn bedekt met hittegevoelige paraffinewas en elk niet groter dan een stofdeeltje. (zie afbeelding 1)

Afbeelding 1: Theragrippers

Wanneer de paraffinecoating op de Theragripper lichaamstemperatuur bereikt, sluiten de apparaten zich autonoom en klemmen zich vast aan de wand van de dikke darm. Door de afsluitende werking graven de piepkleine, zespuntige apparaatjes zich in het slijmvlies en hechten zich aan de dikke darm,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: