Banken zullen binnenkort alleen nog leningen verstrekken aan gevaccineerden – Frontnieuws

banken-zullen-binnenkort-alleen-nog-leningen-verstrekken-aan-gevaccineerden-–-frontnieuws

15-02-21 01:43:00,

Als het Internationaal Monetair Fonds (IMF) zijn zin krijgt, zal het niet lang meer duren voordat u niet kunt kopen, verkopen of een lening kunt krijgen zonder aan bepaalde criteria inzake levensstijl te voldoen – regels die zelfs tot gedwongen vaccinaties kunnen leiden als u wilt kunnen lenen.

Onderzoekers waarschuwen al jaren voor een systeem waarin de overheid elk aspect van het leven van haar burgers beheerst. Elke burger zou volledig op de regering moeten zijn aangewezen om in dit systeem te overleven. Dit systeem wordt al vele jaren openlijk besproken door de “heersende klasse”. Oftewel: degenen die sociaal krediet (of niet) en macht hebben gekregen op basis van hun opvattingen en meningen, schrijft auteur Robert Wheeler op theorganicprepper.com.

Het IMF is een in Washington D.C. gevestigd mondiaal banksysteem dat de geldstroom in 190 landen beheert. Hoewel het IMF zich ten doel stelt “de stabiliteit van het internationale monetaire stelsel te waarborgen”, heeft het een nieuw doel, namelijk het controleren van banktransacties van particulieren.

Het IMF zet met name in op het gebruik van technologie om de kredietwaardigheid van klanten te bepalen op basis van hun online-activiteit. De nieuwe technologie zou in wezen een “sociaal” kredietsysteem creëren, niet anders dan wat China reeds toepast.

Uiteindelijk zou het sociale kredietsysteem de toegang van klanten tot hun eigen geld kunnen beperken, evenals hun vermogen om geld te lenen, allemaal op basis van hoe hun digitale levens worden geëvalueerd en gerangschikt – en die rangschikking zou wel eens negatief kunnen uitpakken voor iedereen die weigert zich aan te sluiten bij de mening van de heersende klasse.

Waar het op neerkomt: als de machthebbers besluiten dat iedereen elk vaccin moet hebben, kunnen de bankdiensten van degenen die zich daar niet aan houden, worden beperkt of zelfs geblokkeerd.

EU-bijeenkomst: het aftappen van uw surfgeschiedenis bepaalt uw kredietwaardigheid

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: