De besmettingsleugen nog een keer samengevat

de-besmettingsleugen-nog-een-keer-samengevat

15-02-21 01:21:00,

Dr. Robert Willner nam, ten voorstaan van de internationale pers, het bloed van een positief geteste HIV-patiënt en injecteerde dit in zijn eigen vinger. Hij deed dit niet slechts eenmalig, maar heeft dit veelvuldig gedaan om aan te tonen dat virussen niet besmettelijk zijn en dat AIDS een verzamelnaam is voor ziektes die andere oorzaken hebben.

De man overleed verdacht genoeg een jaar later “aan een hartstilstand” (een bekende methode om tegenstanders van internationaal beleid op te ruimen) en hij was dan ook degene die toen al Dr. Fauci als één van de grote genocide plegers aanwees. Het is de moeite zijn presentatie hieronder te bekijken en niet alleen te zien hoe hij zichzelf injecteert, maar ook naar zijn glasheldere uitleg te luisteren.

De leugen van besmettingstheorie wordt, mijns inziens, nu bekrachtigt doordat mensen vermoedelijk pro-actief besmet zijn via de PCR test. Hoe dat werkt leg ik uit in dit artikel. Het actief toedienen van een remote control CRISPR enzym (mainstream technologie) maakt het mogelijk op op een door jouw gewenst moment, mensen ziek te maken of te doen sterven, waardoor je een derde golf kunt implementeren. Die derde golf moet dan iedereen overtuigen van de gedachte “zie je wel hoe gevaarlijk dat virus is en hoe gevaarlijk de mutaties zijn!”

De acceptatie van het vaccin door velen zal dan dezelfde mogelijkheid tot remote control bieden en hoe dat precies werkt lichtte ik toe in dit artikel. Ook daarmee kun je dus meer en meer mensen ziek maken en dan ga je natuurlijk niet zeggen dat het vaccin niet werkt, nee, je gaat zeggen dat de mutaties blijven optreden en dat je daarom juist die remote control functie kunt benutten. Bovendien kun je ongevaccineerden als bron van de mutaties (en dus bedreigende elementen) aanwijzen.

In dit artikel lichtte ik toe hoe de ongevaccineerden als wandelende tijdbommen zullen worden bestempeld en hoe die wandelende tijdbommen daarmee de drempel voor fascistische maatregelen zullen verlagen om ze in een noodzakelijk jasje stoppen. We zijn daarmee beland in het tijdperk van de concentratiekampen met de vriendelijke titel ‘quarantaine faciliteit‘.

Het is dus belangrijk te weten dat virussen niet besmettelijk zijn, maar dat de besmettingspropaganda wel bevestigd kan worden door veel zieken en doden vanwege de ingebrachte remote control functionaliteit.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: