De Stasi draait overuren in ons land

de-stasi-draait-overuren-in-ons-land

15-02-21 09:24:00,

haagse variant meest gevaarlijke mutatie coronavirus Iedere keer denk je dat het niet erger kan en iedere keer opnieuw duiken er weer dingen op waarvan je mond open valt.

Zoals een man uit Almere die reageerde op een bericht op Telegram en even later de politie over de vloer krijgt.

Mensen die ooit achter het IJzeren Gordijn zijn geweest, krijgen het letterlijk Spaans benauwd in onze hedendaagse maatschappij.

Als twee druppels water lijkt die op toen. Bij het minste of geringste kon je de Stasi op de stoep verwachten en zo ook hier.

Daar heette het Het Ministerium für Staatssicherheit en bij ons heet het het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

Een man uit Almere schrijft het volgende op zijn Facebookpagina.

Ben je lid van een kleine Almeerse Telegram groep (ruim 30 leden) die kleine vrolijke korte demo’s wil houden in Almere, reageer je in die groep, krijg je een paar uur later twee heuse agenten op bezoek die je komen beschuldigen van opruiing (wat ik niet heb gedaan). De repressie komt erg dichtbij zo.

Hoe nep deze hele pandemie is, blijkt nergens meer dan uit foto’s van “onze Marion Koopmans” in het verre China. Daar is ze met een team van de Wereldgezondheidsorganisatie druk doende om uit te vinden waar dit vreselijke virus vandaan is gekomen.

Omdat ze zich toch in het centrum bevinden van waar het allemaal is begonnen is het logisch dat ze zeker daar de geldende coronamaatregelen strikt in acht nemen.

Anderhalve meter afstand, mondkapje en absoluut geen handen schudden, want dat is een doodzonde tegenwoordig.

Kortom het team van WHO is een voorbeeld van hoe de pandemie bestreden dient te worden.

corona nep pandemie corona nep pandemie

En voor het geval dat Marion Koopmans gaat zeggen dat zij reageerde omdat iemand haar de hand toestak, maakt het volgende filmpje duidelijk dat zij degene is die het initiatief neemt:

Het lijkt alsof Marion er niet genoeg van kan krijgen:

Pleasant ride to the airport w/ @MarionKoopmans – we forgot for a moment just how determined the hardworking press are to get quotes. We both are always happy to talk & respect the determined spirit of the press pack here in Wuhan.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: