Massapsychose houd zichzelf in stand (feedback-loop) – Interessante Tijden

massapsychose-houd-zichzelf-in-stand-(feedback-loop)-–-interessante-tijden

15-02-21 11:07:00,

Laat mensen aan de leugen verdienen, en hij houdt zichzelf in stand.

Een van de twee aperte leugens waarop de smetvreescultus sinds maart 2020 leunt, is de bewering dat PCR-tests een ‘besmetting’ aantonen. Door commerciële belangen rond die leugen te bouwen, houdt dat circus zichzelf nu in stand. Je mag nu bijvoorbeeld al niet meer Frankrijk in reizen, zonder negatief testrapport te overhandigen aan de douane. Of je even 99 euro lapt, iedere keer opnieuw.

Deze foto werd door Trudy gemaakt 🙂

Gebroken Ruit van Bastiat
Overal langs de snelweg zie je adverteerders van bedrijven die handig inspringen op de via Staatsdwang gecreëerde ‘markt’ . Op die wijze werkt ook de ‘verduurzaming’, volgens de filosofie dat macht werkt via (economische) afhankelijkheid.

Mensen die wekelijks voor werk naar Frankrijk moeten, die lappen iedere keer opnieuw weer 100 euro.

Door testdwang voer je het absolute aantal tests enorm op. Omdat PCR-tests ontwikkeld zijn om mini-samples DNA/RNA te detecteren, vind je door het opvoeren van absolute aantallen tests ook meer absolute aantallen positieven.

Op die wijze creëerden ze ook ‘de tweede golf’ in de media.

Saamhorigheid tegen de onzichtbare vijand

Feedback-loop
Zodra een positief testresultaat uit die gedwongen tests komt (wil je nog reizen, een gebouw in of bij je werkgever welkom zijn), dan melden de massamedia dat op gezag van de GGD’s (die op hun beurt WHO-guidelines volgen) als ‘besmetting.’

Zo zien we een klassiek staaltje netwerktheorie uit de cybernetica in de praktijk gebracht. (MIT)

Oftewel, de leugen houdt zichzelf zo via een feedbackloop in stand, door een verdienmodel te maken van De Leugen. En zo kun je blijven golfen (3, 4, 5 enz) tot de hel bevriest. Wat je normaliter het ‘voorjaarsgriep’-seizoen zou noemen heet nu ‘Derde Golf’, en let op: in het najaar komt ‘de vierde golf’, het voorjaarsgriep-seizoen van 2022 zal vijfde golf heten.

Interessante vraag is dan: wie zijn de UBO’s (eindbazen) van al die overal als paddestoelen uit de grond springende testbedrijven…

De smetvreesmaatschappij met verplichting tot dwangneurotische handelingen

Op vreedzame wijze gaan we hier dus nooit meer uitkomen, tot de gehele sociale structuur en het gehele mkb is vernietigd. Je mag niet zeggen, dat dit ook het doel was van de geheel politieke maatregelen als avondklok,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: