Heeft een vaccinatie-experiment met Amerikaanse soldaten de “Spaanse griep” veroorzaakt? – CSTV

heeft-een-vaccinatie-experiment-met-amerikaanse-soldaten-de-“spaanse-griep”-veroorzaakt?-–-cstv

16-02-21 09:10:00, Excuses voor de vertaling, maar goed leesbaar art.

Het bacteriële vaccin-experiment van 1918-1919 heeft mogelijk 50-100 miljoen mensen gedood

De “Spaanse griep” heeft naar schatting 50-100 miljoen mensen gedood tijdens een pandemie van 1918-1919. Wat als het verhaal dat ons is verteld over deze pandemie niet waar is?

Wat als, in plaats daarvan, de dodelijke infectie noch de griep noch de Spaanse oorsprong was?

Uit recent geanalyseerde documenten blijkt dat de “Spaanse griep” mogelijk een mislukt militair vaccin-experiment was.

Als we terugkijken op de 100ste verjaardag van het einde van de Eerste Wereldoorlog, moeten we dieper graven om dit mysterie op te lossen.

Overzicht

  • De reden dat moderne technologie er niet in is geslaagd de dodelijke griepstam van deze pandemie te achterhalen, is omdat griep niet de moordenaar was.
  • Tijdens WOI stierven meer soldaten door ziekte dan door kogels.
  • De pandemie was geen griep. Naar schatting 95% (of meer) van de sterfgevallen werd veroorzaakt door bacteriële longontsteking, niet door influenza / a-virus.
  • De pandemie was niet Spaans. De eerste gevallen van bacteriële longontsteking in 1918 zijn terug te voeren op een militaire basis in Fort Riley, Kansas.
  • Van 21 januari – 4 juni 1918 werd een experimenteel vaccin tegen bacteriële meningitis, gekweekt bij paarden door het Rockefeller Institute for Medical Research in New York, geïnjecteerd bij soldaten in Fort Riley.
  • Tijdens de rest van 1918, toen die soldaten – die vaak onder slechte hygiënische omstandigheden leefden en reisden – naar Europa werden gestuurd om te vechten, verspreidden ze bacteriën bij elke stop tussen Kansas en de loopgraven aan de frontlinie in Frankrijk.
  • Een studie beschrijft soldaten “met actieve infecties (die) de bacteriën  die hun neus en keel koloniseerden, aërosol vormden  , terwijl anderen – vaak in dezelfde” ademruimten “- zeer vatbaar waren voor invasie van en zich snel door hun longen verspreiden. of de koloniserende bacteriën van anderen. ” (1)
  • De “Spaanse griep” viel gezonde mensen in hun bloei aan. Bacteriële longontsteking valt mensen aan in hun beste jaren. Griep valt jong, oud en immuungecompromitteerd aan.
  • Toen WW1 eindigde op 11 november 1918, keerden soldaten terug naar hun thuisland en koloniale buitenposten, waardoor de dodelijke bacteriële longontsteking wereldwijd werd verspreid.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: