Viroloog Bhakdi: “Gezonde mensen zijn niet gevaarlijk” maar het vaccin wel – Frontnieuws

viroloog-bhakdi:-“gezonde-mensen-zijn-niet-gevaarlijk”-maar-het-vaccin-wel-–-frontnieuws

16-02-21 11:19:00, De vooraanstaande Duitse viroloog Dr. Sucharit Bhakdi stelt de leugens over de pandemie weer eens aan de kaak en heeft er verschillende belicht in een virtuele toespraak die hij op 31 januari hield voor een massale anti-lockdown demonstratie in Oostenrijk.

Zijn drie belangrijkste boodschappen zijn dat gezonde mensen het Coronavirus niet verspreiden, dat vaccins “uiterst gevaarlijk” en zelfs dodelijk zijn, en dat er geen “verlosser” komt om de willekeurige en onwetenschappelijke lockdowns te stoppen.

Sta op tegen deze waanzin en maak er een eind aan, zegt hij.

Dr. Sucharit Bhakdi’s onderstaande videotoespraak, die al “gefactcheckt” is door lachwekkend bevooroordeelde factcheckers, is door het Amerikaanse nieuwsblog RAIR met Engelse ondertiteling voorzien. Hoewel zijn toespraak kort is, is ze zeer belangrijk. Hij legt het belangrijke feit uit dat er niet zoiets bestaat als asymptomatische (zonder ziektesymptomen) verspreiding en zegt, “gezonde mensen zijn niet gevaarlijk“.

Verwijzend naar zijn onvermogen om aanwezig te zijn op de “verboden” bijeenkomst in Wenen, zegt Dr. Bhakdi:

Ze zijn zeer efficiënt in het verbieden van mensen om samen te komen, in een poging om ons te verhinderen met elkaar te communiceren.
Wat er gebeurt is allemaal uitdrukkelijk opzettelijk en doelbewust.

Dr. Bhakdi prijst de deelnemers voor hun moed, en zegt dat het “zo goed is dat jullie ondanks dit alles in zulke grote aantallen bijeen zijn gekomen…”. De oproerpolitie was aanwezig tijdens de bijeenkomst en was naar verluidt gespannen voor mogelijke rellen zoals die zich vorige maand in Nederland voordeden in het kielzog van verdere lockdownbeperkingen, waaronder een avondklok, eisen voor mensen om “niet te praten of te telefoneren in metro’s, bussen of waar dan ook in het openbaar” en “om mondkapjes van medische kwaliteit te gebruiken in plaats van zelfgemaakte stoffen gezichtsmaskers…”

Dr. Bhakdi legt uit dat de veronderstelling dat asymptomatische mensen nog steeds gevaarlijk zijn voor elkaar “is ontstaan door onjuiste berichtgeving en onjuiste modelberekeningen” maar de leugen wordt nog steeds in stand gehouden “door de machthebbers in de regering en de media”. Dit irriteerde een “factchecker” die gedwee beweerde dat “er geen sluitende status is, maar tegenstrijdige studies” op dit punt.

Reuters, die in hun artikel toegaf dat “de gezindheid van veel van de demonstranten van zondag was niet meteen duidelijk” had nog steeds geen probleem om de demonstranten als “extreem rechts” te demoniseren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: