Waarom doen mensen mee aan deze krankzinnige regels?

waarom-doen-mensen-mee-aan-deze-krankzinnige-regels?

16-02-21 09:17:00,

corona krankzinnige wereld Iedere activiteit die waar dan ook in ons land plaatsvindt wordt onderworpen aan de meest idiote regels.

Het lijkt er soms op alsof die regels zijn opgesteld om te kijken hoe gek je gehypnotiseerde mensen kunt laten doen. 

Het kan niet anders of het overgrote deel van onze bevolking is op één of andere manier gehypnotiseerd, want een andere verklaring is er niet.

Als je een bevolking zou hebben die normaal bij zinnen zou zijn, dan zouden Mark Rutte en Hugo de Jonge subiet worden afgevoerd in een dwangbuis. Maar, dat gebeurt niet, sterker nog, het volk gehoorzaamt die twee psychopaten als een kudde gedresseerde schapen.

Om dat meer duidelijk te maken volgt hier een bijdrage van een lezer (dank!) die laat zien hoe krankzinnig de regels zijn die men heeft opgesteld voor wandelen, gevolgd door een aantal afbeeldingen die laten zien hoe het er op sommige plekken aan toe ging met schaatsen.

Hier volgt zijn verhaal:

Voor 2020 zouden bijlages (zie onder) te zien kunnen zijn in een komisch tv-programma, waar we dan eens mee lachten.

Maar het is realiteit nu.

De nieuwe wandeltochten georganiseerd door een wandelclub in Nederland Noord-Brabant. Ik heb de beschrijving gelezen hoe de protocollen zijn bij een organisatie in het nieuwe covidtijdperk. Verschillende pagina’s regels om te volgen om deel te nemen aan hun wandeltocht. Deze protocollen was om uit te testen op vraag van nederlandse wandelbond.

Deze protocollen worden ingevoerd voor heel Nederland, Nederlandse wandelbond beslist er dan over. Die wandelclub begon hiermee in oktober 2020, was ook snel gedaan, wandeltochten werden toch geannuleerd vanaf november na strengere maatregelen van regering.

Voorbeeld: tijdens wandelen mag je niet binnen 1,5 meter komen van een andere wandelaar, ga je op een smal paadje, mag de snellere wandelaar achter jou, jou niet voorbijsteken want dan kom hij binnen de 1,5 meter.

De regel zegt dat de tragere wandelaar, waar het mogelijk is, even van het smalle pad afgaat, zodat de snelle wandelaar kan voorbijsteken door op het smalle pad te blijven. De tragere wandelaar met korte broek die dan vrijwillig in hoog gras of begroeiing aan zijkant gaat staan, kan dan wel gemakkelijker een teek krijgen.

Smalle paadjes worden dan een ergernis als een tragere en sneller wandelaar er samenkomen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: