Waarom negeert iedereen virusuitspraak Duitse rechtbank?

waarom-negeert-iedereen-virusuitspraak-duitse-rechtbank?

16-02-21 09:29:00,

stefan lanka, bestaan mazelenvirus niet aangetoond volgens OLG StuttgartDankzij de altijd onbetrouwbare Rockefeller Foundation zitten we nu opgescheept met iets dat men virussen noemt.

Wat iedereen voor het gemak ook maar even vergeet is dat meerdere (hogere) Duitse rechtbanken hebben geoordeeld dat wetenschappelijk niet is aangetoond dat het mazelenvirus bestaat.  

Er gebeuren nu in sneltreinvaart veel schokkende zaken en misschien staan we nu eindelijk wel op een keerpunt in de strijd tegen de corona neppandemie.

Een grote doorbraak in deze is toch wel toen het slimmere deel van onze redactie ;) ontdekte dat de wetenschap doet voorkomen dat men aan de basiseisen voldoet (postulaten van Koch) voor wat betreft de identificatie van virussen als ziekteverwekkers, maar dat dit in werkelijkheid helemaal niet het geval is. Ze voldoen aan die eisen niet volgens de gouden standaard zoals die door Robert Koch is geformuleerd, maar aan de gewijzigde Rockefeller versie daarvan.

Stel je hebt een auto van het merk Virus. Volgens de geldende gouden standaard moet iedere auto ieder jaar APK worden gekeurd, dus ook de Virus. Wordt de auto niet gekeurd, dan krijgt deze uiteraard ook geen keuringsbewijs.

Echter nu hebben de Rockefellers eigenhandig die gouden standaard voor APK keuringen dusdanig aangepast dat er staat dat een auto van merk Virus niet fysiek gekeurd hoeft te worden om goedgekeurd te zijn. Met andere woorden, de Virus auto rijdt op de weg met een geldig keuringsbewijs, maar is in werkelijkheid nooit gekeurd. Dit terwijl deze auto te koop wordt aangeboden met een geldig keuringsbewijs.

Een lezer schrijft (dank!) naar aanleiding van het door ons gepubliceerde artikel hierover onder andere het volgende:

Briljant gedaan dit artikel!! Die Rivers is overduidelijk een oplichter betaald door de rockefellers. Het heeft niets te maken met het verder onderbouwen vd methodologie van Robert Koch. Aan deze Kochse postulaten hadden allang nieuwe methodologische eisen moeten worden toegevoegd en dan nog zou het onvoldoende zijn geweest, want aan de oneindige complexiteit van het menselijk lichaam en van de menselijke geest kan ten principale door materialistische wetenschap GEEN recht worden gedaan.

Koch’s vier postulaten zijn onvoldoende. Er wordt weinig tot niets gedaan aan het derde variabele probleem. Juist in de biologie zijn er heel veel derde potentieel storende variabelen oftewel mede beïnvloedende factoren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: