Critici moeten het zwijgen worden opgelegd om miljardairs te laten blijven profiteren van de pandemie – Frontnieuws

critici-moeten-het-zwijgen-worden-opgelegd-om-miljardairs-te-laten-blijven-profiteren-van-de-pandemie-–-frontnieuws

17-02-21 11:42:00,

Door de media te controleren, kunnen miljardairs als Jeff Bezos en Bill Gates een crisis voor onbepaalde tijd rekken terwijl ze ongekende rijkdom en macht over de mensheid vergaren.

Op 15 februari publiceerde de Washington Post, die in handen is van Jeff Bezos, een artikel van Associated Press van 11 februari waarin de censuur werd toegejuicht op degenen die kritiek hebben op het pandemie beleid van de regering, schrijft Robert F. Kennedy. Jr.

De lockdown heeft sinds de start Bezos 70 miljard dollar opgebracht. Als je Bezos bent, is een permanente lockdown een goudmijn.

Bill Gates heeft ondertussen 20 miljard dollar verdiend met de lockdown die hij eerder in de wargame had gespeeld, Event 201, en vervolgens toegejuicht. Zijn strategie omvatte onder meer het ontmantelen van de onafhankelijke media – de meest waarschijnlijke bronnen van het soort krachtige journalistiek dat anders zijn eigenbelang in het beleid dat hij met succes heeft ontwikkeld voor de rest van ons zou onderzoeken.

Gates gebruikte miljoenen aan donaties om de eens zo trotse, onbeteugelde The Guardian om te vormen tot zijn persoonlijke nieuwsbrief. Met 250 miljoen dollar kocht hij immuniteit tegen kritiek van nieuwsorganisaties als de BBC, NBC, Al Jazeera, ProPublica, National Journal, Univision, Medium, de Financial Times, The Atlantic, de Texas Tribune, Gannett, Washington Monthly, Le Monde en het Center for Investigative Reporting.

Gates gaf ook grote bijdragen aan liefdadigheidsorganisaties die gelieerd zijn aan nieuwsuitgevers, zoals BBC Media Action en The New York Times, volgens een onderzoek van Columbia Journalism Review uit augustus 2020. Hij ontwapende op dezelfde manier NPR en Public Television door ze afhankelijk te maken van zijn steun. In ruil daarvoor beschermen deze outlets zijn schimmige projecten tegen kritisch onderzoek.

Gates is aantoonbaar ’s werelds grootste vaccinmaker. Als grootste donateur controleert Gates de Wereldgezondheidsorganisatie die, volgens Foreign Affairs, geen belangrijke beslissing neemt zonder de Bill & Melinda Gates Foundation te raadplegen. Hij oefent ook dictatoriale autoriteit uit over een leger van quasi-overheidsagentschappen die hij grotendeels heeft opgericht of financiert: Path, GAVI CEPI, Unicef etc. Deze agentschappen hebben hun macht bewezen om de wereld te veranderen in een gesloten markt voor Gates’ vaccinonderneming.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: