Duitsland: reeds 113 mensen overleden na Covidvaccinatie – Frontnieuws

duitsland:-reeds-113-mensen-overleden-na-covidvaccinatie-–-frontnieuws

17-02-21 03:11:00,

De Covidvaccinaties zijn nog niet eens echt op gang gekomen en nu al moet het Paul-Ehrlich-Instituut toegeven dat alleen al in Duitsland 113 mensen zijn overleden na een Coronavaccinatie. Natuurlijk heeft dit niets te maken met de vaccinatie, verzekert de staatsradio de Duitsers. Immers, bijna alle doden waren al oud.

Opdat nu de weerstand bij artsen en verplegend personeel, maar ook in Duitsland als geheel, niet verder toeneemt, voelt de staatsradio zich weer geroepen om haar educatieve missie in het kader van het onder toezicht staande denken uit te voeren. Eerst en vooral de ‘Tagesschau’, die laat weten dat “de wetenschappers het groene licht geven, aangezien er geen bewijs is voor een toename van het aantal sterfgevallen als gevolg van vaccinatie”.

“Te ingewikkeld voor leken”

Hoe vaag deze verklaring ook blijft, voegt het ARD-tijdschrit ‘Panorama’ eraan toe: Volgens “onderzoek” is er echter “geen enkel geval bewezen waarin de vaccinatie tot de dood heeft geleid”.

Preciezere redenen willen zij echter niet geven. Want: “Voor leken is het 19 bladzijden tellende document moeilijk te begrijpen”. Het hoge sterftecijfer is gewoon te wijten aan het feit dat zoveel oude mensen worden gevaccineerd die hoe dan ook zouden zijn gestorven: “Als je een groep mensen vaccineert die statistisch gezien toch al een grote kans hebben om in de nabije toekomst te sterven, dan is het natuurlijk ook mogelijk dat er iemand overlijdt in nauwe tijd samenhang met de vaccinatie”, zegt Thomas Mertens, viroloog en voorzitter van de Permanente Commissie voor Vaccinatie (STIKO), in alle ernst, meldt Philosophia Perennis.

“Ze waren zo oud, ze zouden toch gestorven zijn”

Als voorbeeld wordt dan de dood van een “91-jarige vrouw in het Hessische Wetzlar”, genoemd. “De bejaarde was aanvankelijk stabiel na de vaccinatie. Maar nadat ze naar haar kamer in een verpleeghuis was gebracht, verslechterde haar toestand snel. De noodarts kon de vrouw niet redden. Ze stierf dezelfde dag”.

Het doet je echt afvragen: hoe dom denken diezelfde wetenschappers en media wel niet dat mensen zijn? Wat niet mocht gelden voor degenen die “met of door” Corona stierven (ouderdom, reeds bestaande aandoeningen), moet nu de reden zijn voor de exorbitant hoge sterfte na vaccinatie.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: