OPROEP! EEN VERKLARING VOOR VREDE, VAN DE BURGERS VAN PLANEET AARDE – CSTV

oproep!-een-verklaring-voor-vrede,-van-de-burgers-van-planeet-aarde-–-cstv

17-02-21 09:01:00,

AAN DE REGERINGEN VAN DE WERELD:
EEN VERKLARING VOOR VREDE, VAN DE BURGERS VAN PLANEET AARDE

Wij, de burgers van planeet Aarde, worden ons ervan bewust dat onze soort, “mensheid” een nieuw bewustzijn en bewustzijn binnengaat. Één voor één worden mensen overal bewust van de ware aard van ons leven.

We verwijderen grenzen en koesteren relaties op elk niveau om echte vrede wereldwijd te bevorderen. We realiseren ons dat we niet gescheiden zijn, maar in feite allemaal onderling verbonden. Dit bewustzijn gebaseerd op liefde, begrip en mededogen verspreidt zich snel over de hele planeet. De rechten van alle wezens, inclusief dieren, om gelukkig te zijn en vrij te leven in een vreedzame wereld, kunnen niet langer worden aangevochten. We zullen niet langer accepteren dat onze regeringen de vreedzame idealen van hun burgers negeren.

We verklaren ons recht op vreedzaam samenleven als de burgers van de planeet die we allemaal delen. De regeringen van de wereld zijn er om de mensen te dienen en voor vooruitgang en vrede te zorgen. De mensen van de wereld bestaan ​​niet om hun regeringen te dienen en te zorgen voor slachtoffers, verdeeldheid en oorlog. Wij, de burgers van planeet Aarde, en de regeringen van de wereld die we toevertrouwen, moeten samenwerken om duurzame, vreedzame relaties op te bouwen, wereldwijd, op elk niveau. Oorlog nu, leidt later tot oorlog. Vrede nu, leidt later tot vrede. Geen blijvende vrede is ooit voortgekomen uit oorlog. De tijd is nu voor vrede op aarde.

Elke dag bestendigen onze regeringen van de wereld, in samenwerking met de grote banken en bedrijven die hen steunen, via de media die ze verplichten, de illusie dat we een verdeeld volk zijn, gescheiden door religie, ras, klasse of idealen. Niets is verder van de waarheid verwijderd. Alle mensen, in alle uithoeken van de aarde, willen in vrede leven en hun families opvoeden op een vreedzame planeet in een vredige omgeving. Mensen van de wereld komen vaker tot leven volgens de “Gulden Regel”. Deze “gouden regel”: behandel anderen zoals u uzelf zou hebben aangedaan. Heb uw naaste lief zoals u uzelf liefhebt, enz. Bestaat in een of andere vorm in elke religie en filosofie.

Hoewel we verschillende overtuigingen en culturen kunnen hebben, is het respecteren van deze verschillen en het vreedzaam naast elkaar bestaan ​​van vitaal belang voor het voortbestaan ​​van alle bewoners van onze planeet en de planeet zelf. 

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: