Gelekte video onthult Zuckerberg’s eigen vaccin scepsis – Frontnieuws

gelekte-video-onthult-zuckerberg’s-eigen-vaccin-scepsis-–-frontnieuws

18-02-21 10:34:00, Met zijn nieuwe richtlijnen heeft Facebook kritiek op of scepsis over het Coronavaccin verboden – met name beweringen dat het controversiële mRNA-vaccin de genetica kan aantasten. Uit een gelekte video-opname blijkt echter dat Facebook’s CEO en oprichter Mark Zuckerberg zelf zijn bezorgdheid heeft geuit over de schadelijke effecten van het vaccin en ook heeft laten doorschemeren dat het de menselijke genetica kan wijzigen.

Het was in juli 2020 dat Mark Zuckerberg tijdens een interne videoconferentie er bij mensen op aandrong om heel voorzichtig te zijn met het vaccin, omdat ze niet weten wat de bijwerkingen op lange termijn zijn en welke schade daaruit kan voortvloeien.

Ik wil gewoon mijn voorzichtigheid delen met betrekking tot dit vaccin, omdat we gewoon weten wat de bijwerkingen op lange termijn zijn van het daadwerkelijk modificeren van menselijk DNA en RNA… In principe het vermogen om antilichamen te produceren en of dit later andere mutaties of andere risico’s kan veroorzaken. Er is dus nog veel werk te doen in de ontwikkeling van vaccins, verklaarde Zuckerberg in een video die nu is gelekt naar Project Veritas.

In een gesprek enkele maanden later met de controversiële en zwaar bekritiseerde Amerikaanse infectiebestrijdingsarts Anthony Fauci, laat de Facebook-oprichter echter weten dat hij helemaal niet gelooft dat het vaccin het menselijk DNA wijzigt en had hij daarmee zijn mening bijgesteld tot de enige die in de huidige situatie op het platform is goedgekeurd.

Voor alle duidelijkheid, voor zover ik het begrijp, veranderen deze vaccins je DNA of RNA niet. Het is een belangrijk punt om te verduidelijken, als ik hier iets verkeerd begrijp, corrigeer me dan alstublieft, zei hij tegen Fauci, die zelf verklaarde dat het vaccin het DNA van een persoon niet verandert.

James O’Keefe van Project Veritas wijst op de ironie dat het platform nu dezelfde soort vragen, informatie en houdingen censureert die relatief recent door hemzelf zijn geuit – en vraagt zich enigszins ironisch af of het al dan niet tegen de richtlijnen van Facebook is om Zuckerbergs eigen eerdere opmerkingen te delen.

Facebook verbiedt alle informatie dat vaccins gevaarlijk kunnen zijn

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: