“Ik raad iedereen aan om het nu niet te doen” – beschrijving van de vaccinatie van een ziekenhuismedewerkster – Frontnieuws

“ik-raad-iedereen-aan-om-het-nu-niet-te-doen”-–-beschrijving-van-de-vaccinatie-van-een-ziekenhuismedewerkster-–-frontnieuws

18-02-21 07:00:00, Created by teksomolika – Freepik
Corona Blog ontving een verslag van de bijwerkingen van de vaccinatie van een ziekenhuismedewerkster in een grote Duitse stad, dat Frontnieuws hier met u wil delen.

“Ik ben 59 jaar oud en werk op de spoedeisende hulp van een ziekenhuis in een grote Duitse stad. We begonnen te vaccineren met BioNTech.

De eerste vaccinatie verliep geheel zonder incidenten of bijwerkingen. De tweede, echter, blies het personeel in rijen weg. Sommige meteen, de meeste een à twee dagen later. Ik moest zelf ook naar de eerste hulp met tachycardie, tremoren en andere kwetsuren”.

Ik heb nachtmerries over mijn vaccinatiegebeuren. Het was echt heel erg

“Ik was gedurende 4 dagen niet in staat om te lopen of voor mezelf te zorgen. Anderen werden geplaagd door pijn die meestal na 1 à 2 dagen overging.

Bij de volgende vaccinaties met Moderna vertoonden de gevaccineerde collega’s al na de eerste vaccinatie extreme pijn in de vaccinatie arm. Op dit moment, is deze pijn bij mijn collega’s nog steeds aanwezig.

Dagen later ontwikkelden zich grote bulten en wondroos-achtige uitslag met een diameter van 20 × 20 cm. Deze hebben we eergisteren (13 februari 2021) met prednisolon en fenistil intraveneus kunnen indammen. Verder was er gisteren (14 februari 2021), ongeveer een week na de vaccinatie, pijn in de gewrichten, in de lumbale wervelkolom en benen. Daarnaast klagen sommige collega’s over depressie en concentratiestoornissen. Sinds vandaag (15 februari 2021) vertonen sommige van mijn collega’s die zijn gevaccineerd met het Moderna-vaccin ernstige huidreacties en de tweede vaccinatie met Moderna ligt nog in het verschiet.

Zelf kan ik alleen maar zeggen dat het me niet verbaast dat er ouderen overlijden na de vaccinatie. Geen verzwakt lichaam is daartegen bestand – wat ik zelf heb ervaren”.

Op de vraag of de directie van de faciliteit druk uitoefent op het personeel, antwoordde de werkneemster:

“Er is geen druk, maar je moet je voortdurend verantwoorden tegenover collega’s enz. Ik zie niet echt een voordeel. Tenminste, nu nog niet.

Ik heb nachtmerries over mijn vaccinatiegebeuren. Het was echt heel erg.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: