Pfizer vertrekt met staart tussen de benen uit India

pfizer-vertrekt-met-staart-tussen-de-benen-uit-india

18-02-21 08:56:00,

pfizer corona vaccin india India heeft in het verleden veel te verduren gehad voor wat betreft vaccins van de psychopaat Bill Gates. 

Daar hebben ze van geleerd en toen Pfizer een aanvraag deed om haar vaccin te mogen gebruiken in dat land, gebeurde er iets bijzonders.

Het zou mooi zijn als wij zouden kunnen leren van dingen die in andere landen gebeuren. Dan hadden mensen ook in ons land geweten dat het vaccin van Pfizer helemaal niet zo veilig is als Rutte en De Jonge ons voorspiegelen.

Pfizer maakt op dit moment driftig gebruik van allerlei spoedprocedures om toelating te krijgen in landen voor haar coronavaccin. Zo noemen dit in het Engels: “emergency-use authorization”.

Echter, waar ze niet op hadden gerekend is dat de Indiase autoriteiten eisten dat er lokale veiligheidstesten zouden worden uitgevoerd met het vaccin. De Indiase Central Drugs Standard Control Organisation (CDSCO) weigerde dan ook om toestemming te geven zonder dat er lokale testen op de plaatselijke bevolking zouden zijn uitgevoerd, waarbij zou worden aangetoond dat het vaccin veilig zou zijn.

De CDSCO verklaarde dat ze hadden opgemerkt dat er serieuze bijwerkingen waren geconstateerd met dit vaccin, zoals verlammingen, allergische reacties en andere klachten, nadat het in andere landen op de markt was gekomen. De CDSCO doet op dit moment onderzoek naar eerdergenoemde bijverschijnselen.

De CDSCO stelt verder dat er vanuit Pfizer geen aanstalte is gemaakt om een plan te presenteren, waarbij de veiligheid van de Indiase bevolking kan worden gewaarborgd. Aangezien dit niet is gebeurd, ziet de CDSCO op dit moment geen aanleiding om een noodgoedkeuring aan Pfizer te verstrekken.

Vervolgens trok Pfizer haar aanvraag in. Ze komen dan met een vaag verhaal waarin ze zeggen dat ze besloten hebben om hun aanvraag in te trekken, gebaseerd op de informatie die de CDSCO heeft gevraagd.

Wel zeggen ze dat ze op een later tijdstip hun aanvraag opnieuw zullen indienen als de informatie waar de Indiase autoriteiten om hebben gevraagd beschikbaar zal zijn.

Het verzoek van de Indiase autoriteiten aangaande veiligheid van het vaccin is niet onredelijk als je ziet wat het Pfizer vaccin tot nu toe allemaal heeft veroorzaakt.

Volgens de officiële Amerikaanse cijfers waren er eind januari daar meer dan 500 vaccinatiedoden en meer dan 11.000 serieuze bijwerkingen gemeld.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: