Verhoor het RIVM en alle betrokkenen onder ede

verhoor-het-rivm-en-alle-betrokkenen-onder-ede

18-02-21 06:39:00,

Just

28.273 ondertekeningen

Deze Petitie is ook een aanklacht die het nederlandse volk wil tonen aan een opgezet tribunaal! Het aantal ondertekeningen laat de ernst zien en de vraag om ze allemaal aan te houden en te veroordelen!
Want wij de Nederlandse burgers zijn helemaal klaar met dit beleid. Er zit veel meer achter dan alleen het coronavirus. Daarom eisen wij dat er snel een parlementair onderzoek gestart wordt naar het handelen van alle betrokkenen. Dit wegens het schenden van mensenrechten en het vals voorlichten van de bevolking.
We eisen dat het voormalige kabinet en de gehele directieraad van het R.I.V.M plus het O.M.T onmiddelijk uit hun functies worden gezet voordat ze nog meer schade aan de maatschappij aanrichten.
Gebleken is ook dat de RIVM- en OMT-leden uit eigen winstbejag handelen of ze hebben andere motieven. Ab Osterhaus bevestigde in de media dat hij € 5,6 miljoen had verdiend dankzij aandelen in vaccinbedrijf Viroclinics. Arts-microbioloog Jan Kluytmans verdient ook aan coronatesten. En dan hebben we ook nog de op de zwarte lijst staande Jaap van Dissel. Het mag nooit zo zijn dat dit soort mensen met o.a financiele belangen de regering adviseren.

PetitieWij

kritische burgers

constateren

  • Het RIVM heeft gemorreld aan gegevens rondom coronaverspreiding in relatie tot ventilatie
  • onafhankelijk onderzoeker Maurice de Hond eist dat de Tweede Kamer actie onderneemt.
  • Betrokkenen moeten onder ede gehoord worden in de Tweede Kamer, vindt hij. Ook moet beslag worden gelegd op hun e-mails.

en verzoeken

Verhoor RIVM en alle betrokkenen onder ede hierover!

Ondertekenen

Tijdens het opslaan is een fout onstaan. Mogelijk is het op dit moment erg druk. Wilt u opnieuw proberen te ondertekenen? Onze excuses voor het ongemak.

We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:

Tweede Kamer 

Petitieloket:

Einddatum:

17-03-2021 

Petitionaris:

Hielke Roos 

Organisatie:

Het Volk 

Website:

Geschiedenis

Lid Outbreak Management Team verzwijgt financieel belang bij coronatesten

Arts-microbioloog Jan Kluytmans verdient aan coronatesten. Als lid van het Outbreak Management Team (OMT) adviseert hij gelijktijdig over het testbeleid en over de inzet van sneltesten,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: