Weer een pandemie leugen ontrafeld: bezetting Duitse ziekenhuizen in 2020 gedaald – Frontnieuws

weer-een-pandemie-leugen-ontrafeld:-bezetting-duitse-ziekenhuizen-in-2020-gedaald-–-frontnieuws

18-02-21 06:45:00,

Een van de “grote mythen” die al maandenlang worden gebruikt om lockdowns en verregaande sluitingen van het dagelijks leven te rechtvaardigen, is de overbelasting van ziekenhuizen in deze zogenaamde pandemie, waarbij er steeds minder werkelijke slachtoffers zijn. Een echte pandemie zou gekenmerkt worden door een massale toename van het aantal ziekenhuisopnames, in alle leeftijdsgroepen en vooral door gevallen die oorzakelijk zijn getroffen door de pandemie. Het tegenovergestelde is het geval bij Corona.

Nu bewijst een opzienbarende studie, die vorige week op het portaal medRxiv werd gepubliceerd en waarover het nieuwsorgaan Sciencefiles bericht, dat Corona, in tegenstelling tot de officiële propaganda, niet tot een hogere, maar tot een lagere bezettingsgraad van de Duitse ziekenhuizen heeft geleid.

Grotere studie dan de microcensus van het Duitse Bundesamt für Statistik

De studie van de auteurs Andreas Bollmann, Sven Hohenstein, Vincent Pellissier, Sebastian König, Laura Ueberham, Gerhard Hendricks, Andreas Meier-Hellmann en Ralf Kuhlen onder de titel “Hospitalization for emergency-sensitive conditions in Germany during the COVID-19 pandemic. Insights from the German-wide Helios hospital network” is gebaseerd op een significant grotere statistische gegevenspool dan de berekeningen van Bundesamt für Statistik (Federaal Bureau voor Statistiek). Terwijl de autoriteiten zich baseren op de onderzoeken van de Duitse microcensus, die een steekproef van 1 procent van de totale bevolking evalueert, onderzoekt de nieuwe studie de situatie van de Helios-ziekenhuizen, die ongeveer 10 procent van de ziekenhuismarkt in Duitsland bestrijken.

20 procent minder ziekenhuisopnames

Uit een vergelijking van alle opnames van patiënten met een levensbedreigende ziekte in de klinieken van de Helios Groep tussen 2019 en het Corona-jaar 2020, telkens in de onderzochte periode van 1 januari tot 17 november, is gebleken dat op geen enkel moment in het verloop van de pandemie in 2020 meer patiënten met een levensbedreigende ziekte zijn opgenomen dan in het jaar daarvoor. Integendeel, in de periode van de “eerste golf” – van 12 maart tot 13 juni 2020 – is het aantal opgenomen patiënten met een levensbedreigende ziekte enorm gedaald: op dit eerste hoogtepunt van de Coronacrisis – precies in de drie maanden waarvoor paniekprofeten in publieke talkshows destijds een dreigende triage en tot 200.000 doden voorspelden – werden in 2020 32.807 patiënten als ziekenhuispatiënt opgenomen in Helios-ziekenhuizen. In dezelfde periode vorig jaar waren het er ongeveer 20% meer – 39.379 patiënten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: