Bericht uit de zorg – vaccineren van gehandicapten en terminale personen | Stichting Vaccin Vrij

bericht-uit-de-zorg-–-vaccineren-van-gehandicapten-en-terminale-personen-|-stichting-vaccin-vrij

19-02-21 09:06:00,

Het onderstaande bericht van een medewerker uit de gehandicaptenzorg bereikte ons. Het is niet het eerste bericht dat ik (DF) in mijn mailbox heb gekregen over de vreselijke toestanden in de gehandicaptenzorg op dit moment. Dat terminale patiënten kennelijk nog “gered” moeten worden laat zien hoezeer de medische wereld is doorgedraaid. Zorgpersoneel moet toezien hoe hun cliënten deel uitmaken van een horrorscenario, waar de media geen aandacht aan besteden…

 
“Godzijdank ben ik nu even vrij. Het was verschrikkelijk afgelopen week nadat bijna alle bewoners en meer dan de helft hun tweede dosis van het vaccin hadden gekregen. Heel veel ernstige bijwerkingen. Bij de eerste dosis ook wel al maar nu was het afschuwelijk. Werk al meer dan 20 jaar in de zorg en heb echt wel wat mee gemaakt. Maar dit was echt horror. Tevens zit ik juist ook in de zorg in een lastige positie. Ik kan ieder moment opstappen en iets anders gaan doen maar ik denk juist dat de zorg juist NU mensen nodig heeft die met hun hart werken en zien wat er werkelijk gaande is en wakker zijn. Maar geloof me dat het bijna niet te doen is. Zeker als je geen vaccin en test wilt en ik het ook weiger toe te dienen en af te nemen. Krijg echt heel veel over me heen. Gelukkig ben ik niet helemaal maal alleen hierin. Maar toch ben ik heel blij dat ik even vrij ben nu.
 

 

En dan heb ik nog niks gezegd over de mondkapjes, mensonterende bezoek regelingen enz. Het gaat in dit geval om Pfizer vaccin. Het personeel mocht ook kiezen voor dit Pfizer vaccin die op deze grote locatie werken. Wat ongeveer de helft heeft gedaan. Na de eerste dosis waren de paracetamol al niet aan te slepen in verband met vage pijnklachten zoals hoofdpijn, kramp in ledematen, veel pijn op de prikplek en vermoeidheid en algehele malaise.
 
Er overleden in de dagen na de eerste dosis 2 bewoners. Maar die testten vlak voor overlijden positief op corona en waren dus ‘corona’ doden en niet gerelateerd aan het vaccin en er waren bewoners met vage interne ontstekingen die op geen enkele behandeling reageerde. Ook antibiotica-kuur sloeg niet aan. Daarnaast waren er relatief meer epileptische insulten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: