Bill Gates denkt dat een derde vaccinatie nodig is om varianten van het coronavirus te bestrijden | Stichting Vaccin Vrij

bill-gates-denkt-dat-een-derde-vaccinatie-nodig-is-om-varianten-van-het-coronavirus-te-bestrijden-|-stichting-vaccin-vrij

19-02-21 09:06:00,

De aanname dat twee prikken voldoende zouden zijn om ons te ‘beschermen’ tegen COVID-19 blijkt niet van lange duur te zijn. CBS-evening news meldt op 17-02-21 dat vaccinatiegoeroe Bill Gates heeft verklaard dat een derde dosis van het coronavirus nodig zou zijn om ernstige gevallen van nieuwe varianten van de ziekte te voorkomen. Het huidige vaccin zou minder effectief zijn tegen de Zuid-Afrikaanse en Braziliaanse varianten.1

Bill Gates verklaarde in CBS Evening News:

“Alle vijf bedrijven die Amerikaanse vaccins hebben, kijken of ze een wijziging kunnen aanbrengen en toevoegen, zodat mensen die al twee injecties hebben gehad, misschien een derde injectie moeten krijgen.”

Gates financiert studies in Zuid-Afrika om te bepalen of de vaccins van AstraZeneca, Johnson & Johnson en Novavax effectief zijn tegen de besmettelijker variant.

“AstraZeneca in het bijzonder heeft wat meer moeite met de variant. De andere twee, Johnson & Johnson en Novavax, zijn iets minder effectief, maar nog steeds effectief genoeg dat we ze absoluut zo snel mogelijk op de markt moeten brengen. Zelfs al terwijl we dit idee van het afstemmen van het vaccin bestuderen,” zei Gates. “Als het coronavirus niet wordt uitgeroeid, kunnen aanvullende vaccinaties in de toekomst nodig zijn.”1

Bill Gates gaat er kennelijk vanuit dat er na de Zuid-Afrikaanse en Braziliaanse varianten geen nieuwe varianten zullen ontstaan? Of misschien zelfs dat niet, en horen we over een paar maanden dat Bill Gates een vierde vaccin voorstelt voor de Japanse of de Turkse of de Hongaarse variant, om maar eens wat te noemen? Waar houdt dit op?

Pfizer en Moderna hebben verklaard dat hun vaccins respectievelijk voor 95% en 99% effectief zijn tegen de oorspronkelijke stam van COVID.2,3 Maar wetenschappers hebben deze verklaringen echter direct in twijfel getrokken.4 Bovendien hebben de Wereldgezondheidsorganisatie en de vaccin-producenten zelf toegegeven dat hun vaccins niet voorkomen dat mensen met COVID worden besmet of het virus overdragen, maar dat ze alleen effectief zijn wat betreft het verminderen van de symptomen.5

 
Het COVID-vaccin is niet de zaligmakende oplossing die politici en media ons hebben voorgehouden. En de weerstand onder de bevolking neemt toe, niet in de laatste plaats door de vele bijwerkingen.

 
Robert R. Kennedy uit stevige kritiek op Bill Gates:

“Gates blijft de doelpalen verzetten,” zei Robert F.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: