Dank Willem, dank Jeroen – de waarheid komt genadeloos aan het licht | Stichting Vaccin Vrij

dank-willem,-dank-jeroen-–-de-waarheid-komt-genadeloos-aan-het-licht-|-stichting-vaccin-vrij

19-02-21 09:06:00,

Bij deze wil ik mijn respect en bewondering uitspreken voor de doortastendheid en volharding die Willem Engel en Jeroen Pols aan de dag leggen in het blootleggen van het machtsmisbruik van de Nederlandse regering inzake het corona-beleid, en de vooringenomenheid van de rechterlijke macht.

Vrijheid is een groot goed en de strijd die nu gestreden wordt is zwaar. Dankzij Willem Engel en Jeroen Pols komen de rotte plekken in het systeem genadeloos aan het licht.

De avondklok zal nog wel een tijdje doorgaan. Maar het goede nieuws is dat het bericht over het winnen en direct weer verliezen van een stuk van onze vrijheid heel Nederland is doorgegaan. De waanzin van het gebeuren is zichtbaar. De pijn wordt gevoeld. Het bewustzijn groeit. En dus zijn we weer een stap verder.

Dank Willen Engel, dank Jeroen Pols.

(Interview Willem Engel na kort geding)
 

Over de noodzaak van de avondklok…

Is COVID-19 gevaarlijk?

“De Lockdown is niet legitiem want 98% van alle mensen die besmet raakten met het coronavirus hebben het virus met hun eigen afweersysteem overwonnen zonder ziek te worden of met milde klachten” stelt immunoloog Professor Dr. Theo Schetters1

Hij baseert zich op een presentatie van Jaap van Dissel, de voorzitter van het OMT, die hij op 13-12-20 gaf ten voorstaande van de Tweede Kamer in het Catshuis.2

 

 
Dus voor 98% van de mensen in Nederland is er niets aan de hand. Het probleem is de 0,35% – die groep is kennelijk te groot? De verhaallijn van Mark Rutte in de media blijft volhouden dat de IC-s overbelast zijn…

Zijn de IC’s overbelast?

 
Volgens registratie-autoriteit stichting NICE is het totale aantal (bewezen en verdachte) COVID-19 IC-patiënten op 18-02-2021: 5243

Dat zou geen probleem moeten zijn. Normaal zijn er in Nederland ongeveer 1150 IC-bedden beschikbaar die voor 70 tot 75 procent bezet zijn.4 En bovendien heeft op 14 oktober al zakenman Roland Brautigam de Nederlandse regering een kant-en-klaar coronaschip met 500 IC-bedden aangeboden.5 Dat de Nederlandse regering dit aanbod niet met beide handen heeft aangenomen is onbegrijpelijk. Het schip heeft gediend in Italië en is volledig uitgerust met medische apparatuur en zelfs medisch personeel. De powerpoint ‘Corona-schip met 500 IC-bedden’ kunt u hier downloaden

Is die 98% dankzij de maatregelen niet ziek?  » Lees verder

%d bloggers liken dit: