‘Peer-reviewed studie: Covid dodental minstens 1600% overdreven’ – Xandernieuws

‘peer-reviewed-studie:-covid-dodental-minstens-1600%-overdreven’-–-xandernieuws

19-02-21 08:11:00,

—————————————————————————————————————————————-

Resultaten hypothetisch omgezet naar Nederland: Geen 15.000, maar 943 corona doden – Verzet breidt zich uit, maar vraag ‘waarom’ durven meesten nog niet te stellen

—————————————————————————————————————————————-

Geen 2,4 miljoen, maar zo’n 150.000. Dat zou wereldwijd het werkelijke aantal dodelijke Covid slachtoffers zijn als een peer-reviewed studie naar de praktijken in de Verenigde Staten op de hele wereld wordt toegepast. In deze studie wordt geconstateerd dat de cijfers minstens 1600% overdreven zijn. Dat dit heel goed ook in Europa de realiteit kan zijn bleek vorig jaar al uit het beruchte opgenomen telefoongesprek met een RIVM medewerker, die feitelijk toegaf dat zo’n beetje alle sterfgevallen als corona doden worden geteld, zelfs verkeersslachtoffers.

Geen 15.000, maar nog geen 1000 doden?

Op basis van dezelfde cijfers zou voor ons land het aantal corona doden niet ruim 15.000, maar slechts 943 bedragen (ter vergelijk: iedere week overlijden gemiddeld 2900 mensen in Nederland). Zijn die andere dik 14.000 mensen dan niet gestorven? Natuurlijk wel, maar dat zou dan aan andere oorzaken liggen, zoals de vrijwel niet meer getelde griep (dat gepaard kan gaan met ernstige longontsteking), en deels genegeerde en/of onbehandelde comorbiditeiten zoals kanker en hartaandoeningen.

De 10 auteurs van de IPAK/PHPI* studie ‘Covid-19 Data Collection, Comorbidity & Federal Law: A Historical Retrospective’, die in oktober 2020 werd gepubliceerd, zijn onder meer werkzaam bij het Energetic Health Institute, het Covid Research Team, het Metabolic Healing Institute, het Nutrigenomics Research Institute, de Universiteit van Maryland, het Australische College of Nutritional & Environmental Medicine en het Royal Australian College of General Practitioners.

(* Institute for Pure and Applied Knowledge / Public Health Policy Initiative)

‘Regels speciaal voor Covid verandert om 1600% overdrijving mogelijk te maken’

De burgerrechten waakhond All Concerned Citizens schrijft in een verklaring dat ‘dit baanbrekende peer-reviewed onderzoek… stelt dat de CDC opzettelijk een veelvoud aan federale wetten heeft geschonden… Bovendien heeft de CDC illegaal en exclusief voor Covid-19 nieuwe regels voor data verzameling ingevoerd, die hebben geleid tot een 1600% overdrijving van het aantal dodelijke slachtoffers.’

‘Het onderzoek stelt dat de CDC vanaf het begin van de crisis doelbewust de accuraatheid en integriteit van alle data over Covid-19 gevallen en -doden heeft gecompromitteerd,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: