Oproep tot openbaar debat over beoordelingen door deskundigen

oproep-tot-openbaar-debat-over-beoordelingen-door-deskundigen

21-02-21 09:40:00,

Oproep tot openbaar debat over beoordelingen door deskundigen

www.kla.tv/1814824.02.2021

Overal ter wereld zuchten de mensen onder de opgelegde coronamaatregelen of ze gaan er zelfs letterlijk aan ten onder. Meer dan ooit maken de mensen zich daarom niet alleen zorgen, maar beginnen zij zich kritisch en constructief te verdiepen in de corona-situatie. Uiterst belangrijke stemmen uit de geneeskunde en de wetenschap spreken zich uit. Zo zijn bijvoorbeeld 33 deskundigen het erover eens: er is geen coronapandemie en het coronavaccin is zeer gevaarlijk. In hun krachtige video aan de mensheid, “33 deskundigen: geen echte medische pandemie”, zetten zij hun bezorgdheid duidelijk uiteen. Dit zijn hun belangrijkste uitspraken:

1. Dr. Andrew Kaufman, Amerikaans arts en forensisch wetenschapper: Het is geen echte medische pandemie. – Er is geen vaccin nodig.
2. Dr. Hilde De Smet, arts uit België: Het is geen wereldwijde medische pandemie. – Wij mensen zullen de proefkonijnen zijn voor het vaccin.
3. Dr. Nils R. Fosse, arts uit Noorwegen: Het is niet bewezen dat het vaccin veilig is. – Dit is geen echte medische pandemie.
4. Dr. Elizabeth Evans, Brits arts: Covid-vaccins zijn niet veilig of effectief. Het is een nieuwe technologie die veel ziektes veroorzaakt.
5. Dr. Mohammad Adil, Brits arts, al 30 jaar werkzaam in de volksgezondheid en verbonden met duizenden artsen wereldwijd: de maatregelen zijn onmenselijk en hebben een verwoestend effect op het openbare leven.
6. Dr. Vernon Coleman, Brits huisarts: Er was op geen enkel moment een pandemie en een vaccin is nooit noodzakelijk geweest. Het is het grootste bedrog in de geschiedenis.
7. Prof. Dolores Cahill, Iers moleculair bioloog en immunoloog: Het coronavirus is niet zo ernstig als ons werd verteld. De maatregelen waren niet nodig, dus het vaccin is niet nodig. Het vaccin is zelfs onveilig.
8. Dr. R. Zac Cox, Brits tandarts: De pandemie is in principe al sinds de zomer van 2020 voorbij. – De vaccins zijn onveilig. Het is een menselijk experiment dat in strijd is met de codex van Neurenberg.
9. Dr. Anna Forbes, Brits arts, lid van een alliantie van artsen en academici: het risico van het virus voor de volksgezondheid is overschat. Het is een oneigenlijk gebruik van de PCR test.
10. Dr. Ralf ER Sundberg, Zweeds arts: De PCR-test is onnauwkeurig,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: