Uitbraken van ziekte in verpleeghuizen: door virus of door vaccin?

uitbraken-van-ziekte-in-verpleeghuizen:-door-virus-of-door-vaccin?

21-02-21 10:33:00,

Direct na de covid-vaccinaties is er een golf van ziekte en sterfgevallen in verpleeghuizen. De overheid schrijft dit toe aan het coronavirus en voert de pcr-test op als bewijs. Maar de vele bijwerkingen die worden gemeld zijn het gevolg van het vaccin en niet van een virus.

Dat er vlak na vaccinatie zoveel mensen sterven is toch op zijn minst verdacht, zou je zeggen.

“Nee hoor,” reageren virologen in de mainstream media, “er is hier geen sprake van een oorzakelijk verband. Het is gewoon domme pech. Het virus was er net ietsje eerder dan de beoogde immuniteit.”

De aanname hier is dat deze personen overleden zijn aan een virusinfectie. En niet aan vaccinatieschade. Dat ‘het virus’ de oorzaak is wordt voetstoots door hen aangenomen. Maar waar is die zekerheid op gebaseerd? Wordt de doodsoorzaak wel goed onderzocht?

Volgens mij niet.

De PCR-test zegt niks over de doodsoorzaak

Een positieve pcr-test is NIET het bewijs dat de doodsoorzaak ‘covid’ is. In de verste verte niet. Dat is de grote denkfout die overal – ook door personeel van zorginstellingen – wordt gemaakt.

Een positieve pcr-test zegt alleen maar dat iemand positief is getest. Meer niet. Het zegt niet dat iemand daardoor ziek is of ziek zal gaan worden. Het zegt eigenlijk helemaal niks. Het zegt in elk geval niks over de doodsoorzaak.

Met behulp van de pcr-test krijgen de overledenen ten onrechte, want zonder nader medisch onderzoek (zoals een autopsie), het stempel ‘covid’ opgedrukt.

Zo worden ze postuum ingepast in de officiële werkelijkheid: de vaccins zijn ‘veilig en effectief’ en het kan gewoon niet waar zijn dat daar zoveel mensen aan overlijden.

“Kijk maar: de test was positief.”

Maar dat is geen bewijs.

Meldingen van bijwerkingen

Gelukkig komen er steeds meer verklaringen van betrokkenen die licht werpen op wat er werkelijk gaande is. Het beeld is dat van zeer veel bijwerkingen. Sommigen ‘mild’ (hoofdpijn, misselijkheid, spierpijn). Anderen ernstig. Sommigen levensbedreigend of dodelijk.

En al die bijwerkingen worden niet door ‘het virus’ veroorzaakt, maar door het vaccin.

Zie daarvoor de lange lijst meldingen bij het het Amerikaanse CDC en het Britse MedDRA.

Op de website VaccinVrij staat een aangrijpende e-mail van iemand die werkt in de gehandicaptenzorg.Twee fragmenten daaruit laten zien hoe verwoestend deze bijwerkingen zijn.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: