Corona: niks vleermuizen, maar… Australisch rundvlees..!

corona:-niks-vleermuizen,-maar…-australisch-rundvlees.!

22-02-21 08:49:00,

Dit artikel gaat over het manipuleren met feiten, met gebeurtenissen en met álles wat er aan toe kan bijdragen dat geheime zaken en ook geheime agenda’s niet of nauwelijks zichtbaar zijn en/of worden. Dat heet eigenlijk heel simpel ‘camouflage’, maar het gaat dieper en vérder.. Om deze zaken vervolgens te ontmaskeren en in het daglicht te brengen, heb je de capaciteit en de instrumenten nodig, om deze ontmaskering te kunnen volbrengen.

Nou, dit artikel gaat over zo’n ontmaskering, waarbij de ‘gedeelde opvatting’ of ‘gezamenlijke waarheid’ volstrekt op die leugens en manipulaties rust.. We beginnen bij het juridische aspect van de ‘indirecte aanwijzingen’..

Circumstancial Evidence
Voor velen die de Amerikaanse rechtsspraak een beetje kennen -het gebeurt overigens ook in alle andere rechtszaken ter wereld- is het begrip ‘circumstancial evidence’ een begrip. In goed Nederlands zou je deze uitdrukking, vertalen met ‘indirect bewijs’. Dus geen direct bewijs voor een daad of misdrijf, maar het blijkt indirect, dat het overduidelijk is, dat hier een schuldige aan te wijzen valt.

Nu is het zaak, zoals we bij de zaak van de onschuldig veroordeelde en in eer herstelde Lucia-de-B. hebben gezien, met dit indirecte bewijs zorgvuldig om te gaan en het nauwkeurig te toetsen, om geen fouten te maken en inderdaad geen onschuldigen te gaan veroordelen. Waar we naar toe willen met deze inleiding, is de idiotie die nu ontstaan is, rondom de reis van virologen en andere hotemetoten op dit gebied, naar Wuhan.Een door de WHO geïnitieerde reis, naar bijv. een markt in Wuhan, die inmiddels gesloten is en waar feitelijk geen donder meer te zien valt.. Aha, indirecte aanwijzing no. 1 dus..

Op/via die markt, zouden immers, eind 2019, als gevolg van een vermoede besmetting via de zg. ‘zoönose’ (HIER) de eerste gevallen van COVID-19 uitgebroken zijn. Gevolgd door een wereldwijde verspreiding van dit ‘virus’.. Al met al groeide deze heftige griepsoort uit, tot een wereldwijde ‘pandemie’. Zulks vervolgens officieel door de WHO uitgeroepen en klaarblijkelijk ook zorgvuldig vooraf gepland..!! (HIER)

Een bijzondere factor bij alle analyses die wij zien, rondom grote gebeurtenissen die plaatsvinden wereldwijd, is de factor ‘valse-vlag’.. Dat betekent dat er sprake is van zg. valse aanwijzigingen, die in elkaar zijn gestoken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: