En.. Wiens orders volg jij op..?

en-wiens-orders-volg-jij-op.?

22-02-21 08:42:00,

x En.. Wiens orders volg jij op..?

2021 © Frank Ruessink | deze versie WantToKnow.nl/be

Dit was de vraag, die ik afgelopen zondag 21 februari, wel moést stellen op het Museumplein. “Wiens orders volg jij op?” En nee deze vraag geldt vandaag de dag niet alleen voor deze twee agenten op de foto. Deze vraag geldt voor alle andere politieagenten, militairen, huisartsen, GGD medewerkers, leerkrachten en iedereen die in een positie zit waarin hij/zij opdrachten van bovenaf ‘moeten/dienen’ uitvoeren. Wiens orders volg jij op?

Een paar maanden geleden plaatste ik eenzelfde vraag, onder een instagram-post van een jonge militair; een superaardige gast, die ik nog kende van een aantal jaren terug.Onlangs nam hij weer contact met mij op en hij liet mij weten welke inzichten hij had gekregen door deze ene simpele vraag.

Het was precies déze vraag die ik gisteren moest stellen aan deze twee agenten op het Museumplein. Niet vanuit oordeel, maar wel als ervaringsdeskundige. Ik weet als geen ander hoe het is om opdrachten op te volgen, die zelfs gebaseerd zijn op basis van leugens en misleiding.

Ik weet als geen ander hoe pijnlijk de consequenties zijn als je tot het diepe besef komt dat je opdrachten hebt uitgevoerd die misdadig waren en gericht waren tegen de mensheid. Dit gun ik niemand en dus ook deze twee politieagenten niet. Daarom stelde ik hen de vraag: Wiens orders volg jij op?

Want laat elke agent, elke militair en elke GGD’er beseffen:

  • Dat meneer Mark Rutte op dit moment geen pijn heeft van die 70 Iraakse burgerdoden: (HIER) Mark liet die bommen niet vallen; het zijn de militairen die (on)bewust deze karmische pijn met zich meedragen.
  • Dat oud-Minister Ab Klink heeft geen karmische pijn heeft van die kinderen die narcolepsie ontwikkelden nadat ze het Mexicaanse griep-vaccin kregen: HIER.
  • Hij was niet de onvolledig geïnformeerde GGD medewerker, die de naald van dit vaccin met verzwegen bijwerkingen (HIER ) in het bovenarmpje van Senna leeg spoot: HIER
  • Femke Halsema op dit moment geen pijn heeft van het door haar aangestuurde politiegeweld in haar eigen stad: (HIER)  Zij sloeg niet zelf op een paard met een wapenstok in de hand,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: