BLCKBX Flavio Pasquino en Prof. Dr. Theo Schetters geven een cursus liegen over mRNA

blckbx-flavio-pasquino-en-prof-dr.-theo-schetters-geven-een-cursus-liegen-over-mrna

23-02-21 08:01:00,

Met grote verbazing heb ik gekeken naar twee blackbox uitzendingen van Flavio Pasquino en Professor Dr. Theo Schetters. Die laatste had zich blijkbaar in zijn vaccin-business voet geschoten toen hij iets te veel het gevaar van mRNA liet doorschemeren. Dan krijg je de miljardenindustrie op je dak en dreig je misschien je prachtige inkomstenbron, mooie villa en professor-baantje kwijt te raken.

Gelukkig kan Flavia Pasquino goed recht praten wat krom is en dus had de professor ineens te weinig expertise en was de genoemde bron uit de eerste uitzending een charlatan. Goed beschouwd is dit eigenlijk een hele slimme vangnetstrategie. Schaar eerst mensen achter je om ze vervolgens weer met een kluitje het riet in te sturen.

Waar ging het over? Het ging over mRNA (messenger RNA). Belangrijk is dat we hier met een onderwerp te maken hebben dat voor de meeste mensen überhaupt abacadabra is, maar dat komt vooral omdat er wollig over gesproken wordt en het ongrijpbaar gemaakt wordt, terwijl dat het eigenlijk niet is. En achter die wollige rookgordijnen kun je een hele hoop verbergen met veel handgezwaai en lange volzinnen die velen halverwege al doen afhaken.

In de eerste uitzending weet Schetters nog alles van mRNA, kijkt u maar even. In die uitzending wordt de functie van mRNA overigens al half correct uitgelegd, maar het gaat nu vooral even om het gedraai.

Houd u ondertussen in gedachten dat mRNA feitelijk het menselijk DNA gebruikt om iets in het DNA (in dus een menselijke cel) aan te zetten of te wijzigen. De prachtige schilderijtjes die Schetters hier laat zien zijn feitelijk al een dwaalspoorleugen. Die dwaalspoorleugen is te vinden in de focus op de mogelijkheid van auto-immuunziektes (en lees verder onder de video).

Geweldig hoor, maar los van het feit dat Schetters hier al een scheve schaats rijdt en met een onzinnig op schilderijtjes gebaseerd auto-immuunziektes verhaal komt (het zijn letterlijk schilderijtjes), wordt hier alvast de val gezet voor de volgende uitzending. In die volgende uitzending gebeurt vervolgens dit (en lees daarna verder onder de video):

Vervolgens wordt een videofragment opgestart van een andere “zinnige wetenschapper”, Marjolijn van Egmond. Daar zien we eigenlijk de geraffineerde rol van Flavio Pasquino, die doet alsof hij een kritisch geluid laat horen, maar eigenlijk gewoon geraffineerd mainstream is.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: