Ook Ivermectine nu kwakzalverij…?

ook-ivermectine-nu-kwakzalverij…?

23-02-21 08:33:00,

Namens haar leden, de petitieondertekenaars en de nieuwsbrieflezers heeft de Algemene Nederlandse Burger Belangenvereniging (ANBB) via haar jurist gevraagd aan de SWAB (Stichting Werkgroep Antibiotica Beleid) om herziening van het advies, inzake het gebruik van Ivermectine als behandeling van COVID-19. Deze brief, die je hier kunt lezen als pdf: 20210126_SWAB  bevat drie elementen:

  1. Ivermectine krijgt onderzoekstechnisch niet dezelfde behandeling als andere geneesmiddelen een reden om de SWAB te vragen dit alsnog te doen.
  2. Over de werking en veiligheid van Ivermectine bij COVID-19 is voldoende wetenschappelijk bewijs voorhanden wat de SWAB middels deze brief wordt aangereikt.
  3. Gezien de punten 1 en 2 en het belang voor mensen met een verhoogd risico en patienten met milde klachten en verder ter voorkoming van overbelasting van de ziekenhuizen wordt de SWAB gevraagd om herziening van haar advies van niet-positief naar positief.

Wat is er dan mis met Ivermectine, dat het niet gebruikt zou mogen worden.. Werkt het niet dan? Hier het verhaal over dit middel, dat al vele, vele COVID-19-doden had kunnen voorkomen..!!

TEKEN DE PETITIE HIER! * * * xx Is ook Ivermectine nu kwakzalverij…?

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Ivermectine is een decennia-oud geneesmiddel, dat werkzaam blijkt te zijn tegen corona /COVID-19, zo blijkt keer op keer uit studies. Het middel is daarnaast heel goedkoop (is dát dan de reden?), het is daarbij al op grote schaal voorradig/beschikbaar en het wordt door tientallen huisartsen geadviseerd om in te zetten tegen de eerste serieuze symptomen van COVID-19. Maar evenals het anti-malariamiddel HCQ, schijnt ook Ivermectine nu in de ban te moeten worden gedaan.. Alleen de vaccinaties kunnen op goedkeuring rekenen van de politieke hotemetoten, zoals de zich continue verschuilende Mark Rutte en schoenenfetish Hugo de Jong. Waarom ondernemen zij GEEN ENKELE POGING deze middelen te laten onderzoeken, zeker nu steeds méér blijkt dat daar alle aanleiding toe is..?!

Sterker nog… Deze middelen zijn zó werkzaam tegen COVID-19, dat het uitblijven van ENIGE INSPANNING in Nederland door beide genoemde heren, om deze middelen te onderzoeken, gelijk staat aan juridische NALATIGHEID..! Dat betekent heel simpel, dat je als bewindspersoon én als particulier persoon, de PLICHT hebt, actie te ondernemen, als je duidelijk is, of zelfs HAD KUNNEN ZIJN, dat een bepaalde actie,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: