Uurloon 100 – 175 euro: Artsen verdienen dik aan vaccineren zoveel mogelijk mensen – Xandernieuws

uurloon-100-–-175-euro:-artsen-verdienen-dik-aan-vaccineren-zoveel-mogelijk-mensen-–-xandernieuws

23-02-21 08:32:00,

—————————————————————————————————————————————–

Corona adviseur minister van BiZa Seehofer blijkt geen enkele medische achtergrond te hebben, en bewonderaar te zijn van Chinese massamoordenaar Mao

—————————————————————————————————————————————-

In Duitsland (en wellicht ook in Nederland?) verdienen artsen dik aan het vaccineren van zoveel mogelijk mensen. In de deelstaten Thüringen en Sachsen wordt een uurloon van 175 euro betaald. In Sachsen-Anhalt krijgen ze het minst, ‘slechts’ 100 euro. Het inspelen op hebzucht is een simpele doch zeer effectieve manier om vragen van artsen en verplegers over nut en noodzaak van deze vaccins in de kiem te smoren. Voor een drie keer zo hoog salaris lijken velen bereid te zijn hun geweten onder een dikke bankrekening te begraven.

In de andere Duitse deelstaten krijgen artsen tussen de 124 en 150 euro, exclusief een weekend- en feestdag toeslag van 20%, zo berichtte Welt. Als een arts een jaar lang full time zou vaccineren, dan haalt hij daarmee € 300.000,- binnen, ongeveer drie keer zoveel als een gemiddeld jaarsalaris. (1)

Corona ook in VS big business

In het voorjaar van 2020 bleek dat corona ook in de VS big business is. Ziekenhuizen kregen voor iedere opgenomen Covid patiënt zo’n 13.000 dollar, en voor iedereen die aan de beademing werd gelegd zelfs $ 39.000. Zo werden artsen, specialisten en ziekenhuizen gestimuleerd om zoveel mogelijk mensen de diagnose corona te geven, en andere aandoeningen zoals griep te negeren.

Met de voor dit doel totaal ongeschikte PCR-test was dat overigens een koud kunstje. Zelfs de New York Times gaf in het najaar toe dat het aantal ‘besmettingen’ 90% overdreven is, en al deze ‘gevallen’ in werkelijkheid hoogstwaarschijnlijk virusvrij zijn.

Een Amerikaanse senator klapte in april uit de school en toonde overheidsinstructies waarmee bijna alle doden ongeacht de oorzaak op de corona lijst moesten worden gezet.

Corona adviseur minister: Geen medische achtergrond, wel bewonderaar van Mao

Terug naar Duitsland, waar het zoveelste schandaal rond de gefabriceerde corona crisis de media heeft gehaald. Een paar weken geleden kwam aan het daglicht dat belangrijke topmedewerkers van minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer een ‘proactieve’ invloed op het ‘scenario document’ van de overheid aangaande het corona beleid hebben gehad.

Nu blijkt één van deze adviseurs,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: