Bijwerkingen in Israël: ‘Van de 60-plussers stierf 4,4% binnen 6 weken na de eerste coronaprik’

bijwerkingen-in-israel:-‘van-de-60-plussers-stierf-4,4%-binnen-6-weken-na-de-eerste-coronaprik’

24-02-21 10:26:00,

Homepagina » Buitenland » Van Haga over Israël: ‘Van de 60-plussers stierf 4,4% binnen 6 weken na de eerste coronaprik’

in Buitenland
24 februari 2021 15:30

Tweede Kamerlid Wybren van Haga (FVD) maakt zich net als veel anderen zorgen over het coronavaccin. In Nederland zijn inmiddels 65 mensen kort na de inenting overleden, zo meldt Bijwerkingencentrum Lareb. De sterfgevallen zijn mensen boven de 65, van wie er 55 boven de 80 waren.

Vandaag zei Van Haga tijdens het coronadebat: “Het vertrouwen in dit kabinet is zo laag dat ik een slecht gevoel heb bij de veiligheid van de huidige vaccins. In Israël, waar ze wel een vaccinatieprogramma kunnen organiseren, zijn er behoorlijk wat bijwerkingen. Van de 60-plussers overleed 4,4 procent binnen zes weken na de eerste injectie.” Het Kamerlid vroeg zich af of er in Nederland überhaupt wordt gemonitord wat de bijwerkingen zijn van de verschillende vaccinaties.

Kantelpunt in de geschiedenis

Van Haga verwees naar arts Jeffrey Hirschfield, die na onderzoek met een mortaliteitscijfer komt van 2,6 procent voor het Pfizer-vaccin en 7,7 procent voor het Moderna-vaccin.

“We staan op een kantelpunt in de geschiedenis,” benadrukte hij. “Als we een overheid zo laten omgaan met de feiten en de mensen in het land zo kapot laten maken, dan moet je in verzet komen. Dan moet je vechten voor de vrijheid die wordt afgenomen. En als we dat niet doen, dan voorspel ik dat het nog een lange, donkere periode gaat worden met een Franse variant, een Spaanse variant en een Griekse variant.”

🏛️ @WybrenvanHaga: “We staan op een kantelpunt in de geschiedenis. Als een overheid de mensen in het land zo kapot maakt, dan moet je in verzet komen. Alleen een stem op #FVD is een stem tégen eindeloze lockdowns en vóór onze vrijheid. Stem #17maartFVD!”#coronadebat #lockdown pic.twitter.com/Cj94OMjUkG

— Forum voor Democratie (@fvdemocratie) February 24, 2021

4.8
69
stemmen

Beoordeel dit artikel

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: