Brief van een Canadese Politicus – Ad Broere’s Blog

brief-van-een-canadese-politicus-–-ad-broere’s-blog

24-02-21 10:39:00,

Afgezien van de timing, is al het een en ander herkenbaar, ook in Nederland van wat deze Canadese politicus schreef naar The Canadian Report. Ik ontving deze open brief van een inwoner van Canada. Er zijn zoveel dingen gebeurd in het afgelopen jaar die wij niet voor mogelijk hielden, dat het onverstandig zou zijn om deze brief ongelezen als onzin af te doen.

Het bevestigt dat de technocraten, ook wel Mr. Global genoemd, alles inzetten om hun project te doen slagen. Dat daarbij geld wordt ingezet als effectief dwangmiddel is niet verwonderlijk. De verarming van de massa heeft zich in het afgelopen jaar versterkt doorgezet evenals tegelijkertijd de verrijking van de superrijken:

Vooral het cynische ‘of jullie het ermee eens zijn of niet, het gaat gewoon gebeuren’ is alarmerend. Dit is de brief. Het is aan de lezer om te beslissen of het als waar of onwaar wordt gezien:

Beste ´REMOVED`,

Ik wil u enige zeer belangrijke informatie geven. Ik ben commissielid binnen de Liberale Partij van Canada. Ik maak deel uit van verschillende commissies, maar de informatie die ik u geef is afkomstig van de Commissie Strategische Planning (die wordt aangestuurd door het PMO).

Ik moet beginnen met te zeggen dat ik dit niet graag doe, maar ik moet wel. Als Canadees en vooral als ouder die een betere toekomst wil, niet alleen voor mijn kinderen maar ook voor andere kinderen. De andere reden waarom ik dit doe is omdat ongeveer 30% van de commissieleden niet blij is met de richting die dit Canada zal doen inslaan, maar onze meningen zijn genegeerd en zij zijn van plan om hun doelen te blijven nastreven. Ze hebben ook heel duidelijk gemaakt dat niets de geplande resultaten zal tegenhouden.

De routekaart en het doel zijn door het PMO uiteengezet en luiden als volgt:

– Fasering in tweede lock down beperkingen op een voortschrijdende basis, te beginnen met grote stedelijke gebieden eerst en uit te breiden naar buiten. Naar verwachting tegen november 2020.

– Versnel de aankoop (of bouw) van isolatievoorzieningen in elke provincie en elk grondgebied. Verwacht tegen december 2020.

– De dagelijkse nieuwe gevallen van COVID-19 zullen de testcapaciteit overstijgen, met een toename van het aantal COVID-gerelateerde sterfgevallen volgens dezelfde groeicurven.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: