Peer reviewed studie in Nature: Nano deeltjes vaccins kunnen hersenschade veroorzaken – Xandernieuws

peer-reviewed-studie-in-nature:-nano-deeltjes-vaccins-kunnen-hersenschade-veroorzaken-–-xandernieuws

24-02-21 10:46:00,

Er zijn nog geen harde aanwijzingen voor dat het gedaan wordt, maar het is al wel technisch mogelijk om met een wattenstaafje nanodeeltjes bij mensen in te brengen.

—————————————————————————————————————————————-

DNA schade door nanodeeltjes wordt op TV ontkend, maar is al jaren wetenschappelijk bekend en bevestigd

—————————————————————————————————————————————-

Nanodeeltjes zoals die in het Pfizer/BioNtech vaccin, dat inmiddels aan honderdduizenden Nederlanders is toegediend, kunnen hersenschade veroorzaken. Dat is geen complottheorie, maar werd vastgesteld in een wetenschappelijk onderzoek dat in april 2018 in ‘Nature‘ werd gepubliceerd. Vandaar dat minister Hugo de Jonge vorig jaar wel moest toegeven dat deze nanodeeltjes ‘een risico’ vormen. Desondanks kan hij niet wachten totdat de hele bevolking er – het liefst verplicht – mee is geïnjecteerd. Is het risico op blijvende hersenschade werkelijk ‘het beste dat ons kan overkomen’, om zijn eigen woorden over dit vaccin aan te halen? Wat zegt het over iemands persoonlijkheid en intenties als iets dat potentieel levensgevaarlijk is, als exact het tegenovergestelde wordt gepresenteerd?

‘Nieuw onderzoek door wetenschappers toont aan dat zodra celbarrières worden blootgesteld aan metalen nanodeeltjes, er cellulaire boodschappers vrijkomen die schade kunnen toebrengen aan het DNA van ontwikkelende hersencellen.’ De paar experts die steeds op TV worden aangehaald en beweren dat er van DNA schade door de Covid vaccins geen enkele sprake kan zijn, weten dus òf niet waar ze het over hebben, òf vertellen leugens.

‘Tijdens hun interacties met cel membranen en de internalisering in cellen worden essentiële signaalpaden en processen veranderd,’ aldus de analyse van de studie op Science Daily. ‘Naast het beïnvloeden van de gezondheid van direct blootgestelde cellen kan de internalisering van nanodeeltjes ook op schadelijke wijze aangrenzende cellen aantasten, op een wijze die vergelijkbaar is met het radiation-induced bystander effect‘, afgekort RIBE, wat er eenvoudigweg gezegd op neerkomt dat beschadigde cellen hun schade aan omliggende cellen kunnen doorgeven.

DNA schade, ook aan andere kant van celbarrière

De wetenschappers brachten menselijke hersencellen in contact met een aan nanodeeltjes blootgestelde kweek van BeWo cellen, die vaak worden gebruikt om de placenta barrière te simuleren. De hersencellen bleken DNA schade op te lopen. Proeven in muizen bevestigden dat embryo’s schade oplopen aan het gedeelte in de hersenen dat het leervermogen en het geheugen bevat.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: