Wereldwijde COVID FRAUDE! – CSTV

wereldwijde-covid-fraude!-–-cstv

24-02-21 09:58:00, Recent heb ik een artikel geschreven over de valse overlijdensregistratie van mijn vader.
Overleden door een hartstilstand, geregistreerd als covid-19 patiënt.

In dit artikel ga ik u meenemen op een reis over de wereld om uit te vinden of het een incident is, wat er met mijn vaders registratie is gebeurd of dat dit soort misdadige praktijken vaker voorkomen.

Maar eerst nog even dit:

Ik heb vorige week intensief contact gehad met de uitvaart verzorger/ondernemer. Opvallend was zijn uitspraak dat hij het afgelopen jaar niet meer uitvaarten had verzorgd dan in andere jaren. Van week tot week kan het wel verschillen, vertelde hij mij, maar over het hele jaar genomen was er niet meer vraag dan anders. Ook opmerkelijk was dat deze uitvaart ondernemer het hele covid-19 gebeuren niet zo bijzonder vindt in vergelijking met influenza. Zelf heeft hij een paar jaar geleden een ernstige griep opgelopen en daardoor langdurig op de IC  gelegen en daarna een langdurig herstelproces moeten doorlopen.

(We spreken weleens over ‘een griepje’ maar in werkelijkheid kan griep voor sommige mensen een zeer ernstige ziekte zijn en gemiddeld overlijden er jaarlijks zo’n 500.000 tot 600.000 mensen aan. Vorig jaar gebeurde dat niet. Influenza is van de aardbodem verdwenen. Volgens de WHO komt dat door de corona maatregelen, waardoor het virus zich niet meer verspreidt. Waarom het corona virus zich dan wel verspreidt, tja, daar spreekt de WHO zich liever niet over uit)

Ook opmerkelijk was dat deze uitvaart ondernemer de mondkapjes maar onzin vondt en toen hij in de gaten kreeg dat wij ook niet van die gehersenspoelde slachtlammeren zijn, hebben onze contacten steeds zonder muilkorf plaatsgevonden.

Ik bied u op voorhand mijn excuses aan voor de lengte van dit artikel, maar:

De frauduleuze registratie van mijn vaders overlijden is maar het flinterdun bovenlaagje van het topje van een gigantische ijsberg van fraude betreffende de registratie van corona patiënten en overlijdens.

Hieronder vind u mijn bewerking en vertaling gebaseerd op een artikel van Stop World Control, met vele voorbeelden, wereldwijd, van de cijfervervalsing in deze plandemie in het afgelopen jaar.

Lees en huiver:

Het is moeilijk te geloven dat een dergelijke grootschalige corona misleiding wereldwijd zou kunnen plaatsvinden, maar het bewijs is hier allemaal aanwezig.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: