Alleen gevaccineerde Israëliërs krijgen “groen” paspoort – voor de ongevaccineerden staat toegang tot openbare gelegenheden op rood | Stichting Vaccin Vrij

alleen-gevaccineerde-israeliers-krijgen-“groen”-paspoort-–-voor-de-ongevaccineerden-staat-toegang-tot-openbare-gelegenheden-op-rood-|-stichting-vaccin-vrij

25-02-21 10:14:00,

Na de fase van de maatregelen – die dermate schadelijk zijn voor ons lichamelijk, sociaal, maatschappelijk en economisch welbevinden – dat mensen in de rij staan om hiervan verlost te worden met de belofte van een “veilig en effectief vaccin”, gaat de volgende fase in. Het discrimineren en marginaliseren van kritische, zelfstandige denkers.

In Nederland is volgens het OMT 98% van de mensen die positief zijn getest “weinig ziek tot vrijwel zonder klachten.1

Er is dus geen noodzaak voor een “vaccin”. We kunnen het af met groepsimmuniteit, die afleidend uit dit percentage allang bereikt moet zijn. We hebben helemaal geen behoefte aan een risicovol experiment, waarvan de EMA bovendien zegt dat het nog niet zeker is dat het experimentele vaccin in staat is om besmetting te voorkomen.2,3 Dat mensen er nog intrappen is bijna onvoorstelbaar. Of toch niet?

Het is een kwestie van manipulatie en machtsmisbruik van overheden waardoor vele burgers in een positie komen waarbij ze alles willen doen wat ervoor nodig is om gewoon te kunnen leven. Maar velen beseffen nog steeds niet welke gezondheidsrisico’s ze lopen, en ook niet – zoals u zult direct zult zien – hoe ver het stadium van vrijheidsbeperking van vaccin-weigeraars al is gevorderd. Laten we eerst kijken hoe dat eruit ziet in Israël waar het paspoort reeds is geïmplementeerd.

Het groene paspoort

Israël loopt een stapje voor op wat ons ook te wachten staat. Op 20-02-21 publiceert de Israëlische krant “Jerusalem Post” het volgende artikel: ‘Alles wat u moet weten over het groene paspoort’. We vatten het kort voor u samen.4

Het groene paspoort maakt onderdeel uit van een “Groen Paspoort Programma”. Alleen sportscholen, theaters, hotels, concerten en synagogen die onder het groene paspoort programma geregistreerd staan kunnen weer open.

En alleen mensen die gevaccineerd zijn komen in aanmerking voor een groen paspoort. Bezoekers van geregistreerde gelegenheden dienen een groen paspoort te tonen om toegang te krijgen en deel te kunnen nemen aan activiteiten.

“Dit is de eerste stap terug naar een bijna normaal leven.” zei minister van Volksgezondheid Yuli Edelstein een uitgebreide briefing over het gebruik van het groene paspoort. En hij voegde eraan toe dat er binnenkort werkplekken zullen zijn die zullen moeten eisen dat hun personeel gevaccineerd is of anders elke 48 uur een coronavirus-test ondergaat.”

Dat dit een puur politieke aangelegenheid is zegt de minister van Volksgezondheid er niet bij.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: