Doorzie de Coronapandemie hoax en stop het! Wij zijn slachtoffers en daders tegelijk – Frontnieuws

doorzie-de-coronapandemie-hoax-en-stop-het!-wij-zijn-slachtoffers-en-daders-tegelijk-–-frontnieuws

25-02-21 10:13:00,

“Er heerst een ongegronde hysterie onder het publiek, aangewakkerd door de mainstream media en politici. Het is schandalig, dit is het grootste bedrog ooit gepleegd op een nietsvermoedende samenleving”.

Dit is wat de Canadese top-patholoog en viroloog Dr. Roger Hodkinson eind november 2020 aan Canadese regeringsfunctionarissen vertelde over Corona tijdens een conferentiegesprek op Zoom (1). En hij heeft gelijk! Wij kunnen deze pandemie-zwendel alleen een halt toeroepen en onze kinderen een waardige toekomst geven als wij beseffen dat wij zowel slachtoffer als dader zijn, schrijft Dr. Rudolf Hänsel.

Macht aan niemand afstaan!

Om de zoveel jaar kiezen wij corrupte politici voor hoge regeringsposten en beschouwen hen als respectabele autoriteiten. Politici verbinden deze toekenning onmiddellijk met aanspraken op macht, creëren een relatie van superioriteit en ondergeschiktheid, en leggen de wil of de instructies van de globale machtselite op aan de burgers. Deze leugenachtige politici zijn niet te vertrouwen, noch vandaag noch in de toekomst, schreef Leo Tolstoj reeds in 1905 (2).

Reeds meer dan een jaar lang hebben zij met hun trouwe mainstream media zonder enige reden irrationele angsten aangewakkerd en een publieke hysterie en paniek veroorzaakt over een verschrikkelijke verstikkingsdood. Het opzettelijk aanwakkeren van irrationele angsten is echter al eeuwenlang een tucht- en overheersingsmiddel van meedogenloze despoten. Zij doen daarbij het werk van de duivel, niet het werk van God. We hebben wereldwijd geen medisch probleem, maar een politiek probleem! Wij moeten allemaal in paniek tot gehoorzaamheid worden gebracht, zodat zij met ons kunnen doen wat zij willen.

Maar despoten wakkeren niet alleen ongegronde angsten aan, zij gebruiken ook religie voor hun satanische plannen. De staat en de kerk zijn sinds mensenheugenis respectievelijk bondgenoten en handlangers. Beiden willen dat wij geloven in de zogenaamde autoriteiten en een absolute geestelijke gehoorzaamheid betonen – een zogeheten kadavergehoorzaamheid! Ignatius van Loyola, de stichter van de jezuïetenorde, eiste dit reeds in het midden van de 16e eeuw: Volgens de goddelijke voorzienigheid moeten wij ons door meerderen laten beleren en leiden, alsof wij een dood lichaam zijn – kadavergehoorzaamheid – waarmee wij kunnen doen wat wij willen.

Wij zijn slachtoffers…

En dat is precies hoe de meesten van ons zich ook gedragen. Veel volwassenen reageren op deze politici als kinderen, of als primitieve prehistorische mensen: in de vorm van een “magisch geloof in autoriteit” – onkritisch,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: