Het kiezersdilemma: ‘Als je stemt ben je een vijand van de mensheid’ – De Lange Mars Plus

het-kiezersdilemma:-‘als-je-stemt-ben-je-een-vijand-van-de-mensheid’-–-de-lange-mars-plus

25-02-21 12:39:00, Foto R. Vellekoop

Bewogen en goed onderbouwd legt Larken Rose uit waarom je een vijand bent van de mensheid als je gaat stemmen. Bewijzen de omstandigheden waarin we wereldwijd steeds meer vast komen te zitten zijn gelijk? Voor de stemmer betekent dit een groot dilemma. Hoe kan je een regering stoppen, zonder te stemmen?

Hoe komt het toch dat een volk, zoals het Nederlandse, zoveel leugens en halve waarheden accepteert van de overheid? Hoe kan het dat een deel van het MKB zich zonder verzet naar de financiële afgrond laat leiden door de regering? Laat je uitdagen door de ideeën van een man die zegt dat als je stemt dit ten koste gaat van de vrijheid, het eigendom en de vrije keuze van een ander.

“Ik ben anti-regering.”

De Amerikaan Larken Rose vindt een regering inherent dwingend, gewelddadig en immoreel. Het is van nature een dwingende autoritaire leidende klasse. Volgens hem commanderen ze, nemen ze je geld af en besteden het aan zaken waaraan je het niet zou spenderen als je de keuze had.

Hij vindt regeringen de grootste schenders van individuele rechten en van eigendomsrechten. De grootste dieven van de wereld.

Een demonstratie tegen een zittende regering ten gunste van een nieuwe groepering of partij zoals er aan de komende verkiezingen meedoen is niet anti-regering.

Wat Larken bedoelt is dat ze verder gaan met het bestaande systeem, alleen zitten er na de verkiezingen andere poppetjes.

“Ik ben een vijand van de democratie.”

Larken Rose is hier mordicus op tegen, omdat een democratie stemt om de rechten van een minderheid te schenden, van welke minderheid dan ook.

Als de meerderheid geweld gebruikt wordt het daardoor niet beter. Het is namelijk niet meer in overeenstemming met de moraal. Ieder individu bezit zichzelf en het is niet in orde dat de meerderheid agressie begaat tegen welke minderheid dan ook.

Democratie is geen vrijheid. Het is niet goed en niet ethisch. Het is volgens Rose het beste excuus waarmee tirannen ooit zijn gekomen om gewelddadige dwang en overheersing te kunnen toepassen. De tirannen beweren steeds dat ze het geweld dat ze gebruiken,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: