New York Times vertelt lezers: Denken is gevaarlijk, geloof gewoon wat we schrijven – Frontnieuws

new-york-times-vertelt-lezers:-denken-is-gevaarlijk,-geloof-gewoon-wat-we-schrijven-–-frontnieuws

25-02-21 10:15:00,

De NY Times raadt u aan niet te denken. Denken vereist het gebruik van uw onbetrouwbare hersenen en zal u leiden naar samenzweringstheorieën. Geloof gewoon wat de NY Times u vertelt en u hebt een goedgekeurde bron van informatie. (bron)

De NY Times beschouwt zijn eigen propaganda als waarheid. Herinnert u zich de “gewelddadige opstand bij het Capitool”, waarbij Trump-aanhangers verantwoordelijk zouden zijn geweest voor 5 doden? Een van de vermeende doden was Capitol Hill politieagent Brian Sicknick, die zou zijn doodgeslagen met een brandblusser. Wel, hier zijn de feiten volgens de moeder en broer van Sicknick:

“De moeder van Brian Sicknick, politieagent bij het Capitool, zei dat haar zoon op 6 januari niet door een menigte met een brandblusser werd geslagen en dat hij in plaats daarvan waarschijnlijk een beroerte kreeg. Ze weerlegt berichten in de New York Times en andere media die het tegendeel beweren. ‘Hij is niet op zijn hoofd geslagen, nee. We denken dat hij een beroerte heeft gehad’”. (bron)

Ken Sicknick corrigeerde ook het valse bericht van de New York Times over de dood van zijn broer en meldde dat zijn broer “me gisteravond een sms stuurde en zei: ‘Ik ben twee keer met pepperspray bespoten’, en hij was in goede conditie”.

Het nepnieuws van de NY Times dat Sicknick door een demonstrant werd doodgeslagen, werd door de volkomen corrupte Democratische Impeachment Managers gebruikt als argument dat voormalig president Donald Trump verantwoordelijk was en in de Senaat zou moeten worden veroordeeld. Het nepnieuws is ook gebruikt door de Democraten en om hun beweringen te ondersteunen dat er nieuwe wetten voor binnenlands terrorisme nodig zijn om “Trump Deplorables” ervan te weerhouden mensen te vermoorden. Dit alles gebaseerd op een leugen van de leugenmachine van de New York Times, schrijft Paul Craig Roberts.

Drie van de vermeende sterfgevallen als gevolg van de “gewelddadige opstand” waren natuurlijke sterfgevallen van mensen met onderliggende ziekten. De overblijvende dode was de blanke vrouwelijke veteraan die werd neergeschoten en vermoord door een zwarte Capitol Hill politieagent. De vrouw vormde geen bedreiging voor de politieagent en er is geen verklaring gegeven voor het feit dat zij door de politieagent werd vermoord.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: