‘Nieuw Nürnberg tribunaal in voorbereiding tegen WEF en politieke veroorzakers Covid-19 crisis’ – Xandernieuws

‘nieuw-nurnberg-tribunaal-in-voorbereiding-tegen-wef-en-politieke-veroorzakers-covid-19-crisis’-–-xandernieuws

25-02-21 09:44:00,

Op 24 augustus 2020 schreven we bij deze foto: ‘Het Nürnberg tribunaal in 1945-1946. Komt er ooit een vergelijkbaar tribunaal waarin de Westerse klimaat/coronasekte terecht zal moeten staan vanwege hun misdaden tegen de menselijkheid?’ Het antwoord lijkt nu bevestigend te zijn. (Afbeelding: (5)).

—————————————————————————————————————————————–

Corona lockdowns, social distancing, mondkapjes, avondklok, testen en vaccinaties ‘grootste onrechtmatige zaak aller tijden en grootste misdaad tegen menselijkheid ooit’

—————————————————————————————————————————————-

Er wordt een tweede Nürnberg tribunaal voorbereid, een ‘class action’ (groepsvordering) tegen de veroorzakers van de in Davos (World Economic Forum) geplande Covid-19 systeemcrisis, die bedoeld is om de hele wereld te onderwerpen aan de ‘Great Reset’ in het kader van de communistische VN Agenda 2030. Advocaat Reiner Fuellmich – die ervoor zorgde dat Volkswagen werd veroordeeld wegens het sjoemelen met katalysatoren – wordt hierin ondersteund door duizenden juristen van over de hele wereld. Het is andermaal een hoopgevend teken dat het verzet tegen de opzettelijke verwoesting van onze vrije samenleving en burgerrechten onder het mom van een doorsnee luchtweg virus langzaam tot in de in maatschappelijk opzicht ‘hoger’ geplaatste lagen begint door te dringen.

Fuellmich wist ook de systeembank van Europa, Deutsche Bank – die overigens al enige tijd feitelijk technisch failliet is – te laten veroordelen als een criminele onderneming. DB kocht deze zaak rond corruptie en fraude af met ruim $ 130 miljoen.

Volgens de topadvocaat verdwijnt alle fraude door Duitse banken en bedrijven echter in het niet vergeleken bij de immense schade die werd, wordt en nog zal worden veroorzaakt door de Covid-19 zwendel, beter gezegd het Covid-19 schandaal.

‘Grootste onrechtmatige zaak aller tijden; grootste misdaad tegen menselijkheid ooit’

Fuellmich vindt dat alle verantwoordelijken die hier in alle landen aan meewerken en dit perfide plan uitvoeren, moeten worden vervolgd wegens het manipuleren van de ‘besmettings-‘ en ‘ziekte’ cijfers, het misleiden van de bevolking, het vervalsen van (corona) testprotocollen, en de onnoemelijke financiële, psychische en medische schade die aan honderden miljoenen mensen wordt aangericht door het verplicht sluiten van bedrijven, lockdowns, en andere ontwrichtende maatregelen.

Een internationaal netwerk van bedrijfsjuristen, dat nog deze maand operationeel wordt, gaat daarom een proces aanspannen wegens deze ‘grootste onrechtmatige zaak aller tijden’, een monstrueuze fraude die ondertussen ‘is uitgegroeid tot de grootste misdaad tegen de menselijkheid ooit’.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: