Privatisering publiek domein via ‘netwerkregering’… – Interessante Tijden

privatisering-publiek-domein-via-‘netwerkregering’…-–-interessante-tijden

25-02-21 08:53:00,

Hier huizen tientallen ngo’s die met subsidie van De Vierde Macht de netwerkregering vormen

In de Failed State NL-week op Interessante Tijden kijken we vandaag naar het werkelijke bestuur van Nederland: een crimineel netwerk. Dat bevindt zich niet in de Tweede Kamer, maar in netwerken van boardrooms, stichtingen en de achterkamers van de Vierde Macht. Die privatiseren gezamenlijk de publieke ruimte met publieke middelen.

Politici zetten slechts hun handtekening onder wat in die niet politiek af te rekenen netwerkstructuren is voorgekookt. We worden door een crimineel netwerk bestuurd.

 Die politiek niet afrekenbare Netwerkmacht bedrijft een samenzwering tegen de Nederlandse bevolking, met als hoofddoel: zelfverrijking op publieke kosten ten koste van de gehele sociale structuur en de natuur van Nederland. 

MVO Nederland is de groen geverfde evenknie van de SER, gevestigd aan de Arthur van Schendelstraat in Utrecht. Netwerkmacht

Datahandel onder eufemisme ‘kennisdeling’
Als voorbeeld kun je kijken naar publieke organisatie Het Kadaster. Die club werd onder Dorine Burmanja (bestuurder van 2004-2019) verbouwd van nationale organisatie voor grond- en vastgrondtransacties tot een databank waar de Verenigde Naties in kan winkelen voor hun 2030 Agenda. Ik besteedde al aandacht aan die rol, toen Kadaster hoofdsponsor was van een 2030-event in India

Samen met… Google en de Bill en Melinda Gates Foundation, de vaccinazi’s die ook uw lichaam en uw kinderen opeisen als bezit van Big Pharma.

Kadaster is sponsor

Kadaster voegde aan hun takenpakket nu de boerengrondroof toe (‘stikstofproblematiek’) en het volbouwen van het platteland met windmolens. Die opdrachten voor globalisten noemen ze nu ‘maatschappelijke opgaven’ in hun meerjarenplan 2021-2025:

Kadaster helpt bij privatisering publieke ruimte en onteigening van eigendom

Oftewel: Het Kadaster is helemaal klaar gemaakt voor de privatisering van de publieke ruimte op publieke kosten, bonnetjes zoek genaamd ‘2030 Agenda’. Ook de ‘woningopgave van 1 miljoen huizen’ waarvoor het CDA campagne voert, dus Tristate City en de instroom van nog honderdduizenden asielzoekers voor het Marrakech Immigratiepact is al afgekaart.

RVO is meer bij ngo’s in Kenia betrokken dan eigen MKB, dat mag op de fles gaan

Ook de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO, voormalige Senter Novem = Dienst Regelingen LNV/EZ) is meer bezig met subsidie voor projecten in Zimbabwe (Vrouwenrechten en Land At Scale) en Kenia,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: