Regering stemt in met gebruik Israëlische bevolking als testpersonen in massaal experiment | Stichting Vaccin Vrij

regering-stemt-in-met-gebruik-israelische-bevolking-als-testpersonen-in-massaal-experiment-|-stichting-vaccin-vrij

25-02-21 10:14:00,

Het onderstaande artikel getuigt van een politiek dieptepunt van ongekende schaal. Farmagigant Pfizer voert ongeauthoriseerde experimenten uit op de Israëlische bevolking. Het artikel is eerder gepubliceerd op ‘Alliance for human research protection’ onder de titel: Government Consigned Israeli Population to be Human Subjects in a Massive Experiment Hoe dit kan gebeuren is onvoorstelbaar; wetten worden gebroken en offers worden gemaakt, maar voor wie?
 

Regering stemt in met gebruik Israëlische bevolking als testpersonen in massaal experiment

“Israël kocht grote voorraden Covid-19 vaccin in ruil voor het fungeren als proefkonijn voor de wereld.”BBC

 
Op 18 november 2020 bleken hooggeplaatste Israëlische gezondheidsfunctionarissen opeens onvoorbereid toen vaccin-fabrikant Pfizer aankondigde dat zijn vaccin “90% effectief” was (later is dit herzien tot 95%) tegen Covid-19. Er waren miljoenen doses vaccin besteld bij Moderna en AstraZeneca, maar geen Pfizer-BioNTech vaccins.

Hoe kwam Israël in december 2020 toch nog aan naar schatting vier tot vijf miljoen doses van het Pfizer-vaccin – genoeg om ten minste twee miljoen mensen te vaccineren?

 

Premier Binyamin Netanyahu trachtte de rol van de reddende engel op zich te nemen – evenals Donald Trump toen hij ‘Operation Warp Speed’ lanceerde om de productie en distributie van Covid-19-vaccins te versnellen. Beide staatshoofden sloten geheime contracten met vaccin-fabrikanten. Beiden verzuimden aan hun kiezers bekend te maken dat de COVID-19 (mRNA) vaccins experimenteel zijn.

De fase 3 klinische proeven met het COVID-19 vaccin zijn nog niet afgerond. Dit is de reden waarom zowel Pfizer als Moderna mRNA vaccins GEEN vergunning hebben gekregen van de Food and Drug Administration (FDA). Beide vaccins hebben een ‘Emergency Use Authorization’ (EUA) gekregen. De toestemming voor het gebruik van het vaccin in een noodsituatie omschreven als: “een manier om de beschikbaarheid en het gebruik van medische tegenmaatregelen te vergemakkelijken”. Onder een ‘Emergency Use Authorisation’ kan de FDA het gebruik van niet-goedgekeurde medische producten toestaan.1

De veiligheid van deze experimentele vaccins is niet vastgesteld in het razendsnelle tempo van de productie en distributie. Alleen al door de snelheid waarmee de vaccins werden ontwikkeld en getest, kon niet voldoende informatie worden verkregen over de bijwerkingen, met name over de ernstige nadelige gevolgen op lange termijn.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: