Van Haga door minister De Jonge het zwijgen opgelegd over vaccinatiedoden – De Lange Mars Plus

van-haga-door-minister-de-jonge-het-zwijgen-opgelegd-over-vaccinatiedoden-–-de-lange-mars-plus

25-02-21 12:42:00,

Volksgezondheidsminister De Jonge legt, geholpen door de Kamervoorzitter, Van Haga het zwijgen op in de Tweede Kamer. Als een ware dictator belet de minister hem het spreken, omdat Van Haga daarmee ‘de bereidheid tot vaccineren’ zou ondermijnen. Het FvD-kamerlid doet een belangrijke constatering en stelt hierover vragen. We besteedden hieraan eerder aandacht in dit artikel: Veel doden door covidprik zullen nooit bekend worden.

Hier volgt een letterlijke weergave van het debat

Van Haga
…nou ja, ik zaai helemaal geen paniek. En het is voor het vertrouwen in de overheid en het proces uitermate belangrijk dat er geen bias (Red. vooroordeel) is naar een kant.

Dus als er dit soort uitbraken zijn, en die zijn consequent een of twee weken nadat er gevaccineerd is, dan is dat goed om te onderzoeken. En dat is juist ontzettend belangrijk, ook in uw belang om daar transparant over te zijn.

En daarom was mijn vraag ook, nou is het dan zo dat het goed onderzocht wordt, en wordt het goed geregistreerd, dat…

De Jonge
Ja.

Van Haga
..als daar iemand overlijdt, dan goed gekeken wordt is die overleden aan de vaccinatie of is er onderliggend lijden.
Nou is mij ter ore gekomen, dat dan altijd dat onderliggende lijden prevaleert. Dus die wordt dan geregistreerd als iemand die overleden is aan kanker of een hartaanval of wat dan ook.

Terwijl onze ervaring bij coronadoden precies andersom is. Iemand komt met een auto-ongeluk op de IC, krijgt een wattenstaafje in zijn neus en wordt een corona-dode.

Dus daar zit een bepaalde onzekerheid en mijn vraag is erop gebaseerd, niet om hier paniek te zaaien, (naar De Jonge die hem in de rede valt) nee, ik ben nog even bezig.

De Jonge
….nepnieuws verspreiden….we zitten middenin een pandemie.
Van Haga
Voorzitter, dit kan echt niet.
De Jonge
Dit gaat over ernstige zaken.
Van Haga
Dit kan echt niet, ik zit middenin een zin.

De Jonge
Dit kan wel.
Nepnieuws verspreiden. Hoe het zit met coronabesmettingen in Nederland.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: